Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Bătut de „nași” pentru că nu avea bilet: „S-au mulțumit să mă rupă în bătaie și să mă lase acolo, plin de sânge”

Bătut de „nași” pentru că nu avea bilet: „S-au mulțumit să mă rupă în bătaie și să mă lase acolo, plin de sânge”

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 09 Sep 2020, 13:13
Bătut de „nași” pentru că nu avea bilet: „S-au mulțumit să mă rupă în bătaie și să mă lase acolo, plin de sânge” Foto: Facebook Galerie foto (1) Social

Iustin Cercel Ludovic, în vârstă de 47 de ani, a fost bătut şi umilit de către controlorii din tren pe motiv că acesta nu avea bilet de călătorie.

Bărbatul povesteşte că a primit un telefon pentru un loc de muncă şi trebuia să ajungă la Oradea. Neavând nici un ban, acesta a decis să urce în tren asumându-şi riscul că poate fi prins de către controlori, dar cu speranţa că o să plătească amenda şi o să-l lase să-şi continue drumul.

“I-am spus că nu am bilet. Apoi, la cererea lui să-i prezint un act, i-am oferit pașaportul. Nu aveam la mine cartea de identitate. Am fost somat ca, la proxima stație, să cobor din tren, însă l-am implorat să mă lase să-mi continui călătoria, fiindcă trebuie să ajung cu orice preț la angajare. Conductorul nu a fost de acord și a început să mă bruscheze și să mă lovească, iar după vreo două minute a apărut și colegul lui”, poveseşte clujeanul, potrivit BZC.

 

Dacă nu ai bilet eşti lăsat într-o baltă de sânge

 

Bărbatul povesteşte cum conductorii trenului Braşov-Budapesta l-au dat jos din tren şi l-au pus la pământ începând să-l lovească cu pumnii şi cu picioarele. După ce l-au lăsat într-o baltă de sânge, bărbatul a reuşit să sune la poliţie cu ajutorul oamenilor care erau în staţie.

„Apoi, ambii m-au dat jos din tren, în gara Aghireșu-Fabrici, unde a început coșmarul: m-au bătut, teribil, chiar în fața localnicilor aflați acolo, în ciuda strigătelor și rugăminților acestora să mă lase în pace – sau să mă dea pe mâna poliției. Culmea, nici amendă nu mi-au dat și nici n-au anunțat poliția, s-au mulțumit să mă rupă în bătaie și să mă lase acolo, plin de sânge”, mai spune bărbatul. 

“Îi datorez mult domnului polițist Emanuel, agentul Poliției Transporturi Feroviare din gara Aghireșu. M-a însoțit la spital, apoi, după ce mi-a fost acordat primul ajutor, m-a adus înapoi la post și a avut răbdare cu mine să depun și plângere. Mi-a dat de mâncare și m-a transportat și acasă, la Cluj, în miez de noapte”, mai spune bărbatul,

În urma celor întâmplate autorităţile efectuează cercetări urmând să deschidă dosar penal pentru violenţă.

 Bărbatul a plecat într-o călătorie de afaceri și i-a cerut soției să îi trimită o fotografie pe WhatsApp. Când s-a uitat mai bine, a văzut un DETALIU care l-a scos din minți. A cerut imediat DIVORȚUL (FOTO)

Citeşte mai multe despre:   clujean batut,   controlor,   Stiri Cluj