Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Cazul bărbatului din Onești care a sechestrat și ucis doi muncitori. Criminalul amenința pe Facebook în urmă cu 3 ani: „Voi face dreptate cu armă de foc” (VIDEO)

Cazul bărbatului din Onești care a sechestrat și ucis doi muncitori. Criminalul amenința pe Facebook în urmă cu 3 ani: „Voi face dreptate cu armă de foc” (VIDEO)

Un articol de: Andrei Vlad - 02 Mar 2021, 12:39
Cazul bărbatului din Onești care a sechestrat și ucis doi muncitori. Criminalul amenința pe Facebook în urmă cu 3 ani: „Voi face dreptate cu armă de foc” (VIDEO) Gheorghe Moroșan Social

Gheorghe Moroșan (68 de ani), bărbatul din Onești, județul Bacău, care a ucis doi muncitori sechestrați într-un apartament, și-a exprimat disperarea de ani de zile în spațiul public. În 2018, acesta a publicat pe Facebook o înregistrare video în care a anunțat că se va răzbuna pentru pierderea imobilului, dacă nu i se va face dreptate, prin intermediul instituțiilor statului. 

„Familia mea a fost amenințată cu armă de foc. Dacă nu se lămurește situația, cu armă de foc voi face și eu dreptate! Să nu vă fie de glumă, nu glumesc!”, a amenințat Moroșan.

 

Amenințările din 2018 ale bărbatului din Onești, care a sechestrat și ucis doi muncitori (VIDEO)

 

 

 

Familia lui Moroșan, amenințată cu arma și scoasă cu forța, în stradă

 

Mesajul lui Moroșan nu a fost luat în seamă, iar în martie 2021 a ucis doi electricieni, unul de 36 de ani, altul de 52 de ani, trimiși de noul proprietar al imobilului din Onești. Bătrânul nu a utilizat o armă de foc, ci i-a ucis pe cei doi muncitori cu o sabie și un cuțit de bucătărie. Acestea sunt NOILE SIMPTOME care pot indica o agravare a COVID-19. Vezi LISTA completă

Evacuarea oneșteanului ar fi avut loc atunci când Moroșan a fost plecat în străinătate, iar executorul și polițiștii ar fi pătruns cu forța în casă, fără să prezinte un document oficial - „hotărârea judecătorească definitivă și irevocabilă, învestită cu formule executorii, care le-a dat dreptul să intre în apartament". Mai mult, polițiștii ar fi amenințat-o pe fiica lui Moroșan, cu arma. Oneșteanul a încercat să-și recupereze lucrurile, dar nu a reușit să facă acest lucru, pentru că sigiliul ar fi fost violat. Moroșan a făcut mai multe plângeri penale, dar nu ar fi fost niciodată luat în seamă. Ar fi făcut reclamații și la conducerea Poliției Onești, însă fără rezultat.

Citeşte mai multe despre:   Gheorghe Morosan,   executare,   VIDEO,   crima