Ce se află în masca unui elev după 2-3 ore de purtat la ore? Un cadru didactic atrage atenția

Ce se află în masca unui elev după 2-3 ore de purtat la ore? Un cadru didactic atrage atenția
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

La doar patru zile de la începerea anului școlar, un cadru didactic atrage atenția specialiștilor de a verifica ce se află, totuși, sub masca elevilor obligați să o poarte pe tot parcursul orelor.

Oana Moraru spune că nu instigă la nepurtarea măștii, însă a constatat că după doar 2-3 ore, sub măști se află o sursă adevărată de bacterii.

„Nu instig la nepurtarea măștii în școli. Le purtăm, le schimbăm, nu e ușor, asta e viața, ne conformăm…

E bine totuși să meargă niște medici, oameni de știință…ceva…la o școală oarecare și să se uite ce e în masca unui copil de 6-9 ani după 2-3 ore de purtat la clasă, mers pe holuri, la baie, jucat un pic afară, vorbit cu prietenii etc.
Eu m-am uitat, că a trebuit să le amintim să și le schimbe și m-am lămurit: transpirație, muci, salivă, adică toate chestiile unui copil normal adunate bine la un loc, respirate și re-respirate pentru nu știu câtă vreme și cu nu știu ce impact, că nu sunt specialist.

Până atunci însă, de-abia aștept la postarea asta comentariile pline de ură, inteligență, atotcunoaștere, zeflemea, dispreț, recomandări, învățăminte, aluzii, acuze și alți muci d-ăștia ai conștiinței voastre de feisbuc”, scrie cadrul didactic pe pagina sa de Facebook.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe