Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Cine era tânărul care s-a aruncat de pe căminul de studenți din București, cartierul Vitan. Are o poveste tristă de viață

Cine era tânărul care s-a aruncat de pe căminul de studenți din București, cartierul Vitan. Are o poveste tristă de viață

Un articol de: Andrei Vlad - 05 Mar 2021, 16:33
Cine era tânărul care s-a aruncat de pe căminul de studenți din București, cartierul Vitan. Are o poveste tristă de viață foto: captura video Social

Un tânăr de la un cămin de studenți din cartierul Vitan, București, s-a aruncat în cursul zilei de vineri, de pe acoperișul clădirii. Medicii au confirmat decesul după o oră de la gestul extrem și după mai bine de două ore în care s-a negociat cu tânărul în vârstă de 22 de ani. 

Alexandru nu mai era student, însă locuia în acel cămin împreună cu un prieten, de doi ani de zile. Tânărul a crescut într-o comună de lângă București și a fost abandonat de părinți de la vârsta de 14 ani, când a ajuns în oraș. El primit sprijin din partea unei familii adoptive, iar mai apoi din partea organizației SOS Satele Copiilor. 

 

A abandonat facultatea și a devenit dependent de droguri

 

Tânărul care s-a sinucis a renunțat la cursurile de la ASE în anul I și profesa ca instructor de fitness. Înainte, acesta a mai lucrat ca recepționer.

Potrivit vecinilor lui Alexandru, din căminul Concordia, tânărul era un coleg liniștit și nu dădea semne de depresie. În schimb, era cunoscut pentru faptul că obișnuia să consume droguri. 

La ora 10:30 s-a urcat pe acoperiș Alexandru, iar după două ore a sărit în gol. Timp de o oră au încercat medicii să-l resusciteze, însă manevrele n-au avut efect. 

Se REDESCHID cluburile pe litoral în minivacanţa de 1 Mai? Vestea dată de ministrul Lucian Bode

Citeşte mai multe despre:   sinucidere,   Politia Romana