Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Coșmarul prin care a trecut un tânăr de 19 ani, bolnav de epilepsie. A fost sechestrat, maltratat și folosit drept sclav

Coșmarul prin care a trecut un tânăr de 19 ani, bolnav de epilepsie. A fost sechestrat, maltratat și folosit drept sclav

Un articol de: Roxana Mirea - 27 Aug 2020, 18:33
Coșmarul prin care a trecut un tânăr de 19 ani, bolnav de epilepsie. A fost sechestrat, maltratat și folosit drept sclav sursa Foto: pixabay.com Social

Un tânăr de 19 ani a trăit un adevărat coșmar timp de un an de zile. Acesta a fost sechestrat într-un garaj, agresat fizic și folosit ca sclav de către un bărbat din Satu Mare. Pe lângă toate acestea, tânărul suferea și de epilepsie. În ceea ce îl privește pe agresor, acesta nu este la prima abatere.

 

Tânăr de 19 ani, folosit pe post de scalv

 

Băiatul în vârstă de 19 ani a fost lovit cu ciocanul, cu lanţuri sau cabluri electrice în timpul în care a fost sechestrat în garaj de către un bărbat în vârstă de 39 de ani din Satu Mare timp de un an de zile, potrivit antena3.ro.

 Potrivit anchetatorilor, agresorul l-a racolat pe tânăr și l-a supus la muncă împotriva voinței lui, astfel încălcându-i-se dreptul la libertate. Tânărul a fost nevoit să îndure acest coșmar timp de aproximativ un an de zile, până ce, într-o noapte, victima a reușit să evadeze din curtea în care se afla agresorul și familia acestuia. După ce a reușit să scape, băiatul a sesizat organele de poliție.

„Persoana vătămată, pe toată perioada în care a muncit forțat în construcții și supus unor agresiuni fizice și psihice de către inculpat, nu a fost renumerat, deși la momentul racolării i-a fost promisă suma de 200 euro/lună, mâncare și cazare conform înțelegerii verbale dintre cei doi, i-a fost restrânsă libertatea de mișcare prin faptul că era în permanență supravegheat, fiindu-i reținut actul de identitate pe toată perioada”, potrivit DIICOT.

 

Agresorul nu este la prima abatere

 

În toată această perioada, tănărul a fost privat și de asistență medicală, având în vedere faptul că agresorul cunoștea faptul că acesta suferă de epilepsie. De asemenbea, victima suferea de leziuni dobândite în urma loviturilor pe care agresorul i le-a aplicat, folosind cabluri electrice, lanţuri, ciocanul sau lopata.Lovitură grea pentru Diana Șoșoacă! Ar putea fi închis

Pe lângă toate acestea, bărbatul a mai și publicat imagini cu victima în poziţii denigratoare rețelele sociale.

Agresorul nu este la prima abatere de acest gen. Acesta a mai sechestrat în cursul anilor 2018-2019 un tânăr de 22 de ani.

„În cauză s-a reținut, de asemenea, că în cursul anilor 2018-2019 inculpatul a mai recrutat un tânăr în vârstă de 22 de ani, profitând de starea sa de vulnerabilitate și inducerea în eroare sau abuz de autoritate, pentru a munci în domeniul construcțiilor în folosul său, fiind în permanență supravegheat și agresat fizic, fiindu-i reținute actele de identitate, în toată această perioadă nefiind remunerat pentru muncile prestate” au adaugat procurorii.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Satu Mare