Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Cristian Tudor Popescu taie în carne vie: anunţ dur despre cine sunt cu adevărat românii care merg la mare

Cristian Tudor Popescu taie în carne vie: anunţ dur despre cine sunt cu adevărat românii care merg la mare

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 03 Aug 2020, 12:41
Cristian Tudor Popescu taie în carne vie: anunţ dur despre cine sunt cu adevărat românii care merg la mare Social

Gazetarul i-a pus la punct pe românii care merg la mare şi care nu respectă regulile sanitare, în contexul pandemiei provocate de noul coronavirus. 

 

CTP avertizează asupra "inșilor cu un discernământ foarte redus"

 

Cristian Tudor Popescu este de părere că, de data aceasta, nu mai sunt de vină politicienii, ci oamenii și are cuvinte dure la adresa acestor "hominizi". "Această situație este din pricina oamenilor, din pricina inșilor cu un discernământ foarte redus, cărora nu le pasă de ceilalți și care nu au nici instinct de conservare a propriei persoane, în ultimă instanță. Cauza principală sunt acei pitecantropi care s-au năpustit unii peste alții, claie peste grămadă, pe litoral, după cum am văzut în acele poze sinistre; cei care au răspuns că se tratează cu bere, fiind întrebați de reporter de ce nu respectă regulile; cei care spun că nu vor purta mască niciodată și așa mai departe. Trebuie să fii și tâmpit, și ticălos și, în ultimă instanță, criminal, să te comporți în felul ăsta! Nu e destul de clar ce ai de făcut? Știi foarte bine ce trebuie să faci!", a spus CTP la Digi24.

 

Gazetarul spune că oamenii, şi nu politicienii, sunt de vină

 

CTP le ia apărarea politicienilor: "În ultimă instanță, e nevoie de Guvern să-ți spună să respecți regulile astea? Dacă guvernul e dictatorial, vrea să introducă dictatura, cum spune opoziția, cerându-ți să porți mască și să respecți distanța fizică, atunci n-am putea să apelăm la dictatura bunului-simț și a lipsei de nepăsare față de ceilalți? Nu, nu cred că politicienii sunt principalii vinovați. Principalii vinovați sunt acești inși, simpli cetățeni, care își bat joc, pur și simplu, de concetățenii lor care înțeleg să respecte aceste reguli, oricât de neplăcute ar fi. Și vor fi și mai neplăcute. Mă gândesc ce se va întâmpla cu regula asta cu masca în spații libere, pe litoral, de pildă. Vreau să văd și eu ce se va întâmpla acolo. Am văzut o doamnă administrator de plajă care era de-a dreptul speriată, spunea: Fără ajutorul poliției nu vom reuși să facem nimic! Deci, deja se pune problema intervenției masive a poliției pentru ca oamenii să își pună masca pe față".

 

CTP trage un semnal de alarmă: pentru aşa ceva, nu există vaccin

 NEWS ALERT! Fanii lui au primit vestea ca pe un mare ŞOC! A MURIT din cauza noului CORONAVIRUS

"Este vorba de progresul în ființa umană, aici, pe teritoriul acestei țări - că nu pot să mă exprim în legătură cu altele, că nu le cunosc suficient de bine. Acest progres se realizează foarte greu. Nu e un vaccin, de mâine. Nu se poate descoperi un vaccin prin care concetățeni de-ai noștri să nu mai fie imbecili, iresponsabili și nepăsători de ceilalți", a mai zis Cristian Tudor Popescu pentru sursa amintită.
 

Citeşte mai multe despre:   Cristian Tudor Popescu