Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Era un student de nota 10, însă soarta a avut alte planuri pentru el. Povestea impresionantă a tânărului de 20 de ani, înecat în mare la Olimp

Era un student de nota 10, însă soarta a avut alte planuri pentru el. Povestea impresionantă a tânărului de 20 de ani, înecat în mare la Olimp

Un articol de: Maria Zărnescu - 10 Aug 2020, 18:05
Era un student de nota 10, însă soarta a avut alte planuri pentru el. Povestea impresionantă a tânărului de 20 de ani, înecat în mare la Olimp FOTO: Facebook Social

În cursul zilei de duminică, în stațiunea Olimp, un tânăr în vârstă de 20 de ani a încetat din viață. Acesta a murit înecat în Marea Neagră, după ce a fost înghițit de valuri. Din păcate, eforturile medicilor au fost în zadar.

Băiatul în vârstă de doar 20 de ani avea în față un viitor strălucit și a fost un elev de nota 10, scrie Cancan.ro. Fiul unuia dintre cei mai cunoscuți preoți din Iași, băiatul era student la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”. Pe lângă școală, băiatul era implicat în mai multe activități, fiind chiar unul dintre liderii organizației studențești AIESEC.

 

Și-a găsit sfârșitul în vacanță

 

Băiatul plecase pe litoral alături de un grup de priteni. Tânărul nu ar fi vrut decât să se distreze și să relaxeze în vacanță, dar soarta a avut alte planuri pentru el. Ilie Gabriel Melniciuc s-ar fi aruncat în valurile mării, fără a mai ține cont de recomandările salvamarilor și de steagul roșu ce era arborat.

Ceea ce s-a dorit a fi însă o zi obișnuită la plajă s-a încehiat tragic pentru tânrăul în vârstă de 20 de ani. Din cauza valurilor puternice, băiatul nu a mai putut ieși la mal. Acesta a fost scos de către salvamari, iar personalul SMURD ar fi efectuat manevrele de resuscitare, însă efortul a fost în zadar, iar după câteva zeci de minute medicii au fost nevoiți să declare decesul tânărului, informează Bzi.ro.

 

Mesaje de condoleanțe pentru familia tânărului de 20 de ani

 

Băiatul era fiul unuia dintre cei mai îndrăgiți preoți din Iași, scrie scura citată anterior, Pr. Conf. Dr. Ilie Melniciuc – Puică și al Prof. Univ. Dr. Nicoleta Melniciuc Puică, profesoară în cadrul Facultății de Teologie Ortodoxă „Dumitru Stăniloaie” din Iași.NEWS ALERT! Fanii lui au primit vestea ca pe un mare ŞOC! A MURIT din cauza noului CORONAVIRUS

Vestea tristă i-a îndurerat și pe membrii Societății Studenților Teologiști din Iași, care au transmis mesaje de condoleanțe familiei. „Societatea Studenţilor Teologi din Iaşi- SSTI îşi îndreaptă gândul în aceste clipe către familia Părintelui Ilie Melniciuc-Puică şi a Doamnei Prezb. Nicoleta, ambii profesori în cadrul Facultăţii de Teologie Ortodoxă din Iaşi, care este în aceste momente greu încercată. În cursul zilei de astăzi, 09 august 2020, Ilie Gabriel Melniciuc, fiul lor, a trecut la cele veşnice în staţiunea Olimp din Constanţa în urma unui stop cardio-respirator. Ne exprimăm sentimentele de durere faţa de familia îndoliată şi adresăm îndemnul frăţesc pe această cale către toţi elevii, studenţii şi tinerii de a fi alături de aceasta prin rugăciune şi prin pomenirea sufletului adormitului robului lui Dumnezeu Ilie Gabriel! Sincere condoleanţe familiei îndurerate şi nădejde neclintită în puterea lui Hristos! Dumnezeu să-l odihnească! Veşnică pomenire din neam în neam!”, a transmis SSTI Iași, potrivit Ziaruldeiasi.ro.

Băiatul familiei Melniciuc – Puică făcea parte și din Liga Studenților Economiști, care și-a exprimat regretele în contextul tragicului eveniment. „Liga Studenţilor Economişti îşi exprimă sincere condoleanţe pentru pierderea lui Ilie Gabriel Melniciuc. Un membru activ în cadrul asociaţiei noastre, iar pe această cale dorim să-i oferim un ultim omagiu”, este mesajul transmis pe pagina de Facebook.

 

Liga Studenților Economiști își exprimă sincere condoleanțe pentru pierderea lui Ilie Gabriel Melniciuc. Un membru activ în cadrul asociației noastre, iar pe această cale dorim să-i oferim un ultim omagiu.

Publicată de Liga Studenţilor Economişti Iaşi pe Duminică, 9 august 2020

La rândul său, părintele Calistrat a transmis sincere conduleanțe familiei, tot prin intermediul paginii de Facebook: „- Astăzi 9 August, Iliuță Gabriel Melniciuc, fiu duhovnicesc, student la F.A. în Iași, a zburat la Cer, în urma unui stop cardio- respirator, fiind găsit în apele Mării Negre în stațiunea Olimp.

- Cu toată străduință medicilor de prim ajutor al serviciului SMURD- salvamar, la vârsta de 20 ani, viața nu s-a mai întors în trup, iar sufletul lui tânăr a zburat la Cer, spre Dumnezeu.

- Condolianțe familiei  Pr. Melniciuc Ilie și pzvt. Nicoleta, ambii profesori la facultatea de Teologie Ortodoxă Dumitru Stăniloae din Iași.

- Veșnica lui pomenire !

- Odihnă veșnică în mila Preasfintei Treimi și a luminii veșnice în Duhului Sfânt.

- Chipul Slavei Tale sunt, deși port rănile păcatelor, eu sunt oaia cea pierdută, cheamă-mă Mântuitorule și mă mântuiește.(Psalmii).

- Regrete sincere din partea părinților slujitori, de la mănăstirile Bujoreni și Vlădiceni, care l-au cunoscut pe studentul Iliuță Gabriel Melniciuc.

- SINCERE CONDOLIANȚE !!!”, a scris acesta în mediul online.

 

- Astăzi 9 August, Iliuță Gabriel Melniciuc, fiu duhovnicesc, student la F.A. în Iași, a zburat la Cer, în urma unui...

Publicată de Parintele Calistrat pe Duminică, 9 august 2020