Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Jandarmeria București, reacție după intervenția în forță la metrou, în scandalul ultrașilor: „Ne-am dorit ca intervenţia să fie fermă, rapidă şi cu maximă eficienţă pentru a proteja celelalte persoane care se aflau în zonă"

Jandarmeria București, reacție după intervenția în forță la metrou, în scandalul ultrașilor: „Ne-am dorit ca intervenţia să fie fermă, rapidă şi cu maximă eficienţă pentru a proteja celelalte persoane care se aflau în zonă"

Un articol de: Andrei Vlad - 02 Oct 2020, 20:56
Jandarmeria București, reacție după intervenția în forță la metrou, în scandalul ultrașilor: „Ne-am dorit ca intervenţia să fie fermă, rapidă şi cu maximă eficienţă pentru a proteja celelalte persoane care se aflau în zonă" Jandarmeria, intervenție la metrou, în scandalul ultrașilor Social

Jandarmii au intervenit prompt, în forță la metrou, vineri după-amiază. Au scos mai mulți suporteri din garnitura de tren, pe care i-au încătușat pe peron. Suporterii ar fi avut asupra lor materiale pirotehnice și mai multe arme albe.

Jandarmeria București a oferit noi informații în urma intervenției. 30 de persoane au fost conduse la mai multe secții de poliție, în urma scandalului iscat între dinamoviști și steliști, după meciul din liga a 3-a. 

„A fost sesizat parchetul competent pentru ultraj, au fost întocmite acte premergătoare pentru infracţiunea de tulburarea liniştii publice şi au fost întocmite mai multe acte constatatoare pentru deţinerea de obiecte pirotehnice. Până în acest moment au fost aplicte şi 28 de sancţiuni contravenţionale.

Întrucât existau informaţii că au asupra lor obiecte contondente, arme albe, ne-am dorit ca intervenţia să fie fermă, rapidă şi cu maximă eficienţă pentru a proteja celelalte persoane care se aflau în zonă", au transmis vineri seară jandarmii. 

Intervenția forțelor de ordine a avut loc în contextul în care doi jandarmi au fost loviți.

 

Jandarmeria București: „Intervenția rapidă și fermă a avut scop restabilirea rapidă a ordinii publice și evitarea oricărui pericol pentru ceilalți cetățeni"

 

Jandarmii au precizat că intervenția fermă a fost absolut necesară, pentru ca situația să nu degenereze. 

„Vreau să rămână foarte clar faptul că intervenţia rapidă şi fermă a avut ca scop restabilirea rapidă a ordinii publice şi evitarea oricărui pericol pentru ceilalţi cetăţeni. Colegii mei vor rămâne în stare de alertă întrucât există în continuare mesaje prin care se intenţionează creare unor astfel de conflicte ntre suporterii celor două echipe", a declarat un reprezentant al jandarmilor, potrivit News.Au descoperit un aeroport părăsit în urmă cu 50 de ani. Au controlat toată zona şi au rămas uluiţi de ce au mai găsit

Citeşte mai multe despre:   Jandarmerie,   Jandarmeria Bucuresti,   suporteri,   ultrasi