Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Kaufland a făcut o modificare în magazinele sale, care îi afectează pe toţi clienţii. Cum se schimbă modul de a cumpăra

Kaufland a făcut o modificare în magazinele sale, care îi afectează pe toţi clienţii. Cum se schimbă modul de a cumpăra

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 19 Apr 2021, 17:02
Kaufland a făcut o modificare în magazinele sale, care îi afectează pe toţi clienţii. Cum se schimbă modul de a cumpăra Social

Kaufland schimbă modul în care clienţii săi fac cumpărături. Supermarketul introduce în magazine K-Scan, un nou serviciu prin care clienții pot să își scaneze singuri produsele, iar la casa de marcat doar să finalizeze cumpărăturile. 

 

Cum funcţionează K-Scan?

 

Noul serviciu poate fi folosit fie cu telefonul mobil, prin aplicația Kaufland, fie cu ajutorul scannerului de mână. Telefonul mobil sau scannerele din magazine calculează suma de plată, care se poate achita apoi direct la casele express. Astfel, prin această soluție se evită aglomerația și statul la casă.

Unde puteţi găsi acest sistem K-Scan? În 6 magazine: Kaufland București - Sisești, București -Tei, Kaufland Buftea, Kaufland Cluj – Mănăștur, Kaufland Timișoara – Elisabetin și București Pantelimon urmând ca, în perioada următoare, proiectul să se extindă în alte locații din întreaga țară.

  • Scannerele de mână: în magazinele din București Pantelimon și din București Sisești. 
  • K-Scan este accesibil prin aplicația companiei: în magazinele Kaufland Cluj - Mănăștur, București – Tei, Buftea și Kaufland Timișoara - Elisabetin.

Citeşte mai multe despre:   Kaufland