Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Lecție de supraviețuire din partea unui câine. Cum a reușit patrupedul să se întoarcă acasă după ce s-a rătăcit de stăpân (FOTO & VIDEO)

Lecție de supraviețuire din partea unui câine. Cum a reușit patrupedul să se întoarcă acasă după ce s-a rătăcit de stăpân (FOTO & VIDEO)

Un articol de: Roxana Mirea - 28 Aug 2020, 19:32
Lecție de supraviețuire din partea unui câine. Cum a reușit patrupedul să se întoarcă acasă după ce s-a rătăcit de stăpân (FOTO & VIDEO) sursa Foto: Fcaebook Social

O poveste impresionantă a unui câine care a reușit să se întoarcă la stăpânul ei după ce s-a pierdut. Arya, un câine lup cehoslovac, a sărint din remorca în care se afla după ce a reușit să își deschidp cușca. Aceasta a vrut să meagă la stăpân la mașină pentru a fi mai aproape de el, însă acesta nu a știut că Arya a sărit din remorcă și a plecat cu mașina de pe loc fără să observe.

 

Cum a reușit Arya să se întoarcă acasă

 

Arya s-a rătăcit după ce a sărit din remorca atașată de mașina stăpânului, care se pregătea să meargă din Cluj spre Sibiu. Aceasta voia să meargă la mașina stăpânului, însă acesta a plecat de pe loc fără să observe că Arya nu se mai afla în cușca din remorcă.

Nu se știe exact în ce zonă sărise câinele din remorcă, dar Arya fusese văzută în Teiuș. Mai mulți oameni au ieșit în căutarea câinelui în zone și orașe unde se părea că ar fi fost observată, în special în Teiuș și Aiud, județul Alba.

Pentru găsirea acesteia, se pusese și o recompensă.

Prin ce a urmat, câinele a dat o lecție de supraviețuire exraordinară. Arya era determinată să ajugă la stăpânul ei și știa că doar cu ajutorul altor oameni își poate duce misiunea la îndeplinire. Patrupedul a reușit să ceară ajutorul unor băieți, lângă Pitești.

Nimeni nu știe cum Arya a ajuns acolo, cert este că a încercat să țină drumul în direcția în care văzuse că plecase mașina. Din fotografii se poate observa că era foarte obosită. Avusese parte de multe peripeții. Se uita după mașini și era epuizată, lovită la picior, cu urme de la luptele cu alte animale.

Tinerii care au găsit-o pe Arya, au refuzat categoric recompensa de 1000 de euro și nu au acceptat decât plata drumului de la Pitești la Sibiu, unde s-au întâlnit cu stăpânul câinelui. Fericită și foarte recunoscătoare că a ajuns acasă, Arya i-a pupat și le-a mulțumit băieților care au ajutat-o în momentul despărțirii de ei.Diana Șoșoacă, acuzații grave la adresa medicilor. DE CE MOR pacienții COVID?

Tot drumul spre casă, supraviețuitoarea a dormit cu nasul lângă stăpânul ei, fiind recunoscătoare că deznodământul întregii aventuri a fost unul fericit.

Cum a reușit Arya să se întoarcă acasă

Ea este Arya. Din păcate a sarit din remorca in care se afla dupa ce si-a deschis cusca cu intentia de a merge la stapan...

Publicată de Mihai Popescu pe Joi, 27 august 2020