Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Lecție de viață și bunătate de la două fetițe din Botoșani. Au vândut limonadă la 2 lei o zi întreagă ca să strângă bani pentru...

Lecție de viață și bunătate de la două fetițe din Botoșani. Au vândut limonadă la 2 lei o zi întreagă ca să strângă bani pentru...

Un articol de: Maria Zărnescu - 31 Iul 2020, 09:07
Lecție de viață și bunătate de la două fetițe din Botoșani. Au vândut limonadă la 2 lei o zi întreagă ca să strângă bani pentru... FOTO: Știri.botosani.ro Social

În timp ce fiecare om își face griji pentru confortul și siguranța proprie, două fetițe din Botoșani au dat o adevărată lecție de viață. Gestul micuțelor nu ar trebuie să inspire doar tinerii de vârsta lor, ci și adulții maturi care își pierd din bunătate în alergătura zilnică.

Cele două prietene au simți nevoia să ajute o cauză umanitară, iar banii nu au venit nici pușculița proprie nici din buzunarul părinților. Cele două copile au muncit din greu pentru suma pe care și-au dorit-o, iar gestul pe care l-au realizat la final este absolut înduioșător.

 

Două fetițe din Botoșani au vândut limonadă pentru a strânge banii

 

Micuțele Maria Emma și Alexandra Ioana au stat o zi întreaga în soare și au vândut limonadă la prețul de 2 lei paharul. Cele două fetițe au dorit să strângă bani pentru o cauză umanitară, care le-a impresionat.

Deși poate că cei mai mulți copii își doresc să strângă bani pentru jucării noi sau electronice de ultimă generație, fetele din Botoșani și-au dorit să facă o donație Asociației Salvează o Inimă, fără să le ceară bani părinților. Tinerele au preparat limonadă pe care au vândut-o la prețul de 2 lei, iar banii strânși au fost donați către unul dintre cazurile asociației, scrie Stiri.botoșani.ro.

Gestul fetelor i-a impresionat pe toți, iar coordonatorul Asociației „Salvează o Inimă” a distribuit un mesaj în mediul online, prin care a făcut publică povestea celor două fetițe și și-a exprimat uimirea față de gestul lor. „De fiecare dată copiii ne dau exemplu cum să ne ajutam aproapele. Când nouă celor mari ne este rușine sau lene să dăm o distribuire sau să donăm măcar 2 euro lunar, două fetițe cu suflet mare, Maria Emma și Alexandra Ioana, au vândut astăzi limonadă în cartierul Alfa Land din Botoșani și vor ca suma obținuta (404 lei) de ele să o doneze pentru un caz din cadrul Asociației “Salvează o inimă””, a scris acesta pe Facebook, potrivit sursei citate mai sus.