Lidl şi-a luat clienţii prin surprindere: „Lidl Tour îşi încheie activitatea în România”

Lidl şi-a luat clienţii prin surprindere: Lidl Tour îşi încheie activitatea în România

Lidl, unul dintre cei mai importanţi retaileri din România, şi-a luat clienţii prin surprindere, cu un anunţ la care nu se aştepta nimeni: „Lidl Tour îşi încheie activitatea în România”.

De ce pleacă Lidl Tour din România?

Compania a considerat că, având în vedete contextul pandemiei, vânzarea de pachete turistice nu mai este oportună. Lidl Tour oferea pachete turistice atât pentru România, cât şi pentru alte pieţe, de la croaziere la safari în Africa şi sejururi în Maldive. Pentru oferirea pachetelor de vacanţă disponibile anterior pe lidl-tour.ro şi în catalogul lunar, grupul german colabora cu mai multe agenţii de turism care creionau pachetele.

Iată anunţul oficial de la la Lidl!

Începând cu 1 martie 2021, ca urmare a contextului global actual nefavorabil călătoriilor, Lidl Tour îşi va înceta activitatea în România. Le mulţumim tuturor clienţilor care au călătorit alături de noi!

Satisfacţia clienţilor rămâne la fel de importantă pentru noi. De aceea, toţi cei care au achiziţionat servicii prin Lidl Tour valabile după 1 martie se vor putea bucura în continuare de acestea, conform contractelor individuale încheiate cu partenerii noştri. Mai mult, partenerii depun eforturi pentru a le oferi turiştilor condiţii sigure de călătorie”, se arată în anunţul companiei.

Potrivit acesteia, până la finalul lunii februarie, clienţii pot folosi în continuare numărul lor de contact, prin intermediul operatorilor Call Center, la 0800 896 242. „După data de 1 martie, clienţii Lidl Tour care vor avea nevoie de informaţii suplimentare vor putea lua în continuare legătura cu partenerul de turism care le organizează călătoria„, au mai precizat reprezentanţii Lidl.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe