Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Mama unei asistente din Spitalul din Piatra Neamț a murit în incendiu. Tatiana a fost înger pentru sute de copii abandonați: „S-a dus acasă. S-a întors acasă. La Domnul”

Mama unei asistente din Spitalul din Piatra Neamț a murit în incendiu. Tatiana a fost înger pentru sute de copii abandonați: „S-a dus acasă. S-a întors acasă. La Domnul”

Un articol de: Laura Vasile - 15 Noi 2020, 20:42
Mama unei asistente din Spitalul din Piatra Neamț a murit în incendiu. Tatiana a fost înger pentru sute de copii abandonați: „S-a dus acasă. S-a întors acasă. La Domnul” Foto: viatanemteana Social

Se numea Tatiana, dar toți îi spuneau mama. A fost un înger pentru sute de copii pe care i-a crescut și i-a făcut oameni mari. Doar șase erau ai ei. Iar unul dintre ei era chiar asistentă în spitalul din Piatra Neamț, unde 10 pacienți cu COVID și-au pierdut viața într-un cumplit incendiu. 

În urmă cu 25 de ani, Tatiana și soțul său au ridicat în comuna Dobreni, primul cămin privat pentru copiii aflaţi în dificultate. Mulți copii ai nimănui și neajutorați au găsit în femeie ceea ce căutau: o mamă. Și au iubit-o pe măsură. Nu-i spuneau doamnă, nu-i spuneau tanti. Pentru ei, din momentul întâlnirii şi până când (şi după ce) i-a ajutat să-şi ia zborul în viaţă, a fost MAMA, scrie viatanemteana.info.

S-a îmbolnăvit de COVID și a plecat de acasă la spital în rugăciunile celor apropiaţi. Una din fiicele sale lucra în spitalul din Piatra neamț, unde avea să-și găsească sfârșitul.

Vestea morții sale a căzut ca un trăsnet pentru toți cei care au cunoscut-o. „S-a dus acasă. S-a întors acasă. La Domnul. Acum e acolo”, a spus soţul său, directorul Casei Ray, Mihai Gavril.

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   stiri din Neamt