Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Medic român stabilit în Belgia, mesaj ferm pentru cei care se plâng din cauza măștii: „De vreo 15 minute mi-am pus pulsoximetrul și tot aștept să mă sufoc, să mă ia amețeala, să nu mai pot gândi coerent de la atâta CO2 inspirat”

Medic român stabilit în Belgia, mesaj ferm pentru cei care se plâng din cauza măștii: „De vreo 15 minute mi-am pus pulsoximetrul și tot aștept să mă sufoc, să mă ia amețeala, să nu mai pot gândi coerent de la atâta CO2 inspirat”

Un articol de: Laura Vasile - 17 Sep 2020, 11:50
Medic român stabilit în Belgia, mesaj ferm pentru cei care se plâng din cauza măștii: „De vreo 15 minute mi-am pus pulsoximetrul și tot aștept să mă sufoc, să mă ia amețeala, să nu mai pot gândi coerent de la atâta CO2 inspirat” Foto: Facebook Social

Un medic român stabilit în Belgia a transmis un mesaj ferm celor care insistă că se sufocă din cauza purtării măști. Ana Cichirea, care stă cu două măști pe față, cinci zile pe săptămână, încă din luna februrarie, a făcut și o demonstrație cu ajutorul pulsoximetrului, demonstrând că masca nu afectează cu nimic pulsul.

„Stau de la ora 9 (acum e 12:15) cu o mască FFP2 și cu una chirurgicală deasupra. Masca chirugicală o schimb des pentru că se considera a fi direct contaminată. Stau așa minim 8 ore pe zi cu mici pauze, 5 zile pe săptămână, din luna februarie.

De vreo 15 minute mi-am pus pulsoximetrul și tot aștept să mă sufoc, să mă ia amețeala, să nu mai pot gândi coerent de la atâta CO2 inspirat. Am pregătit și telefonul lângă mine să sun la 112. Văd că saturația de oxigen e 100%, pulsul 65. Încep să mă plictisesc...Cât mai durează?”, a scris medicul pe pagina sa de Facebook. 

 

Citeşte mai multe despre:   medic roman,   purtarea mastii