Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Mesajul periculos ce circulă pe Internet: ce ar fi, conform unora, sârma din masca de protecţie anti-COVID-19

Mesajul periculos ce circulă pe Internet: ce ar fi, conform unora, sârma din masca de protecţie anti-COVID-19

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 28 Iul 2020, 15:32
Mesajul periculos ce circulă pe Internet: ce ar fi, conform unora, sârma din masca de protecţie anti-COVID-19 Galerie foto (2) Social

Postările periculoase din social-media au ajuns la un nivel superior: există români care pretind că au aflat ce ar reprezenta, de fapt, sârmuliţa din masca de protecţie anti-COVID-19.

 

Sârma din mască, antenă 5G în miniatură?

 

Adepţii teoriei conspiraţiei, cetăţenii care susţin că nu există noul coronavirus şi că pandemia ar fi o invenţie pentru a ni se implanta cipuri în creier, cu scopul de a fi ţinuţi sub observaţie şi controlaţi mult mai bine, au născocit încă o explicaţie pentru masca de protecţie: sârma din această eşarfă ar fi o antenă 5G în miniatură.

 

Unii au schimbat sârma cu aţă roşie

 

Vă vine să credeţi sau nu, avem români care spun că au scos banda metalică din mască şi au înlocuit-o cu aţă roşie. Probabil, anti-deochi. "Am scos sârma din masca medicinală, care de fapt nu este decât o antenă 5G în miniatură ş am băgat în loc aţă roşie citită de preot (ăştia chiar sunt prostani, probabil crdeau că nu o să găsesc nicio soluţie). Acum nu mai ştie nimeni unde sunt şi ce fac...", sună mesajul cuiva, în social media.

 

Mesajul original îl puteţi citi AICILovitură în televiziune! Transferul lui Mircea Badea...

 

La ce e utilă de fapt banda metalică

 

Banda metalică este folosită doar pentru a se mula pe nasul purtătorului. "Verificaţi partea de sus: acolo de obicei este banda metalică. O prindeţi astfel încât să contureze forma nasului", este sfatul specialiştilor pentru populaţie.
 

Citeşte mai multe despre:   masca de protectie,   5g