Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Mihai Gâdea, ameninţat cu moartea!

Mihai Gâdea, ameninţat cu moartea!

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 29 Iul 2020, 11:47
Mihai Gâdea, ameninţat cu moartea! Social

Realizatorul emisiunii "Sinteza zilei" a dezvăluit, marţi seară, că redacţia postului Antena 3 a primit ameninţări cu moartea. "Aşa ceva este intolerabil", a spus Mihai Gâdea la postul pentru care lucrează.

 

Ce a cauzat acest scandal?

 

Mihai Gâdea a explicat şi de unde ar veni aceste ameninţări: de la dezvăluiri. "Redacţia noastră a primit ameninţări. Amenințări pentru că am făcut dezvăluiri. Într-o democraţie asta este de nepermis. Aşa ceva este absolut intolerabil! Cine îşi permite să ameninţe jurnalişti, într-o ţară membră a Uniunii Europene, înseamnă că știe câte legi încalcă şi ce spun acele legi despre ameninţare. Amenințarea oricărei persoane", a spus Mihai Gâdea.

 

Gâdea ar mai fi primit ameninţări şi la final de 2018

 

La sfârșitul anului 2018, realizatorul Mihai Gâdea a mai primit amenințări în urma unor dezvăluiri, însă la adresa numelui său.  "O să vedeți în scurtă vreme amenințările cu moartea pe care le-am primit după emisiunea de aseară în care am arătat cu procurorul care era acuzat de ucidere din culpă, dar care n-a fost niciodată judecat pentru că i s-a dat imunitate. Am primit amenințări cu moartea, asta e",  a adăugat realizatorul, preluat de site-ul antena3.ro.

Citeşte mai multe despre:   Mihai Gadea