Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Mircea Badea trage un semnal de alarmă înainte de revenirea copiilor în şcoli: "Va fi rupere, rupere!"

Mircea Badea trage un semnal de alarmă înainte de revenirea copiilor în şcoli: "Va fi rupere, rupere!"

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 25 Aug 2020, 13:24
Mircea Badea trage un semnal de alarmă înainte de revenirea copiilor în şcoli: "Va fi rupere, rupere!" Social

Realizatorul de la Antena 3 a vorbit despre întoarcerea copiilor în şcoli şi în grădiniţe, de la data de 14 septembrie. Mircea Badea a atras atenţia că revenirea adulţilor la muncă şi a micuţilor la cursurile fizice va înrăutăţi situaţa pandemică din România.

 

Omul de televiziune crede că "suntem la un pas de blocaj"

 

Realizatorul emisiunii "În gura presei" a tras un semnal de alarmă: numărul oamenilor infectaţi cu noul coronavirus va creşte. "Caut pe Google număr infectări de astăzi (n.r. luni, 24 august). Avem în felul următor: scade numărul cazurilor noi, după o zi de weekend în care s-au făcut doar 6.460 de teste. Vă dați seama... Este absolut derizoriu! Scade numărul cazurilor noi, întrucât nu s-a testat în România. Dar, atenție, crește numărul pacienților în stare gravă: 494. Să zicem că, în România, nu s-ar mai testa deloc. Și așa la cât se testează...  Suntem la un pas de blocaj și eu vă spun când se va ajunge la acel blocaj: când oamenii se întorc din vacanțe - mulți de pe la televizor au senzația că acolo se infectează majoritatea, ceea ce este o prostie -, și se vor duce la serviciu. Sigur că se infectează și în vacanță, sigur că da, dar infectarea predominantă e când lumea se duce la serviciu. Aia e infectarea adevărată, crâncenă, masivă!", a spus Mircea Badea la Antena 3, preluat de dcnews.ro

 

Mircea Badea e nervos pe autorităţi

 

Jurnalistul consideră că autorităţile sanitare şi guvernamentale nu iau măsuri concrete. "Se duce lumea la serviciu, începe școala. Asta cu vom lua măsuri... Eu m-am săturat, nu mai pot să aud lozinci, banalități. Facem eforturi pentru a stabili toate condițiile de siguranță. Prietene, ai ceva concret de spus?! Ai?! Ăștia mestecă nimic, mestecă niște cuvinte de dimineața până seara. Ne-am întâlnit pentru a elabora o strategie conform căreia să putem demara procesul de învățământ de care e atâta nevoie, în condiții în care să și protejăm. Ceva concret de spus ai?! Răspuns: NU", a mai afirmat Mircea Badea.
 

Citeşte mai multe despre:   Mircea Badea