Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Modul incredibil în care doi părinți s-au răzbunat pe un bărbat din cauza unei „glume” făcute de fiica lor. Aceștia riscă închisoare pe viață

Modul incredibil în care doi părinți s-au răzbunat pe un bărbat din cauza unei „glume” făcute de fiica lor. Aceștia riscă închisoare pe viață

Un articol de: Roxana Mirea - 28 Aug 2020, 22:39
Modul incredibil în care doi părinți s-au răzbunat pe un bărbat din cauza unei „glume” făcute de fiica lor. Aceștia riscă închisoare pe viață sursa Foto: Pixabay Social

Părinții unor fetițe din Rusia au ucis un bărbat în vârstă de 48 de ani. Totul s-a petrecut din cauza unei glume pe care a făcut-o fata cea mare în vârstă de 10 ani. aceasta le-ar fi spus părinților că bărbatul le-ar fi atins în zonele intime pe ea și sora ei, în vârstă de 3 ani, însă s-a dovedit că totul a fost doar o glumă din partea copile. Cu toate acestea, părinții s-au hotărât să se răzbune pe bărbat.

 

Modul incredibil în care s-au răzbunat cei doi părinți pe bărbatul de 48 de ani

 

Doi părinți din Rusia, Valeria Dunaeva, de 25 de ani și Sergey Chabin, de 33 de ani, i-au cerut șoferului de camion, Dmitry Chikvarkin, să le ducă pe fiicele lor la o femeie care ar fi trebuit să aibă grijă de ele, potrivit Mirror.

Atunci când fata cea mare și-a revăzut mama, i-a spus acesteia că șoferul le-a atins în zona intimă. În acel moment, părinții au mers să se răzbune și să își facă dreptate singuri. În ajutorul lor au venot încă trei prieteni, iar toți cinci l-au atacat pe Dmitry Chikvarkin. Mai exact, după ce l-au violat și l-au lovit cu o țeavă în cap de mai multe ori.

„L-au găsit pe bărbat și mai întâi l-au violat, apoi i-au spart capul cu o țeavă”, a declarat un reprezentant al poliției locale.

Poliția le-a interogat pe cele două copile și au descoperit că totul fusese o minciună. Mai exact, fata de 10 ani a vrut să facă o glumă.

„El doar a vrut să ajute, ducându-le pe fetițe, și pentru asta a fost ucis. Nu ar fi făcut niciodată rău copiilor”, a declarat un prieten.

Părinții au fost arestați, fiind acuzați de omucidere și riscând pedepse cu închisoarea pe viață. De asemenea, polițiștii au mai arestat și pe unul dintre cei trei complici, ceilalți doi reușind să scape.Se reduce vârsta de pensionare? Vești bune pentru români