Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Motivul crimei din Cluj. De ce şi-a omorât bărbatul propriul copil în vârstă de 8 ani

Motivul crimei din Cluj. De ce şi-a omorât bărbatul propriul copil în vârstă de 8 ani

Un articol de: Ramona Zaharia - 30 Iul 2020, 14:59
Motivul crimei din Cluj. De ce şi-a omorât bărbatul propriul copil în vârstă de 8 ani Social

Crima care a zguduit România la începutul săptămânii continuă să suscite interesul şi curiozitatea oamenilor. Cum e posibil ca un părinte să îşi ucidă copilul? Să ia înapoi viaţa pe care a dat-o?... Când a fost arestat, Takács György (46 ani) "părea de pe altă lume", spun anchetatorii...

Copilul în vârstă de 8 ani era dat dispărut de mama sa de pe 25 iulie, după ce și-a petrecut vacanța cu tatăl său. Marţi, oamenii legii l-au găsit pe micuţ mort, pe bancheta din spate a mașinii tatălui, pe drumul dintre Filea de Jos și Lita, județul Cluj. Copilul era înjunghiat în piept.

La câteva ore după descoperirea macabră, poliţiştii au reuşit să dea şi de tatăl bănuit de fapta abominabilă. În momentul în care a dat cu ochii de poliţişti, Takács György, de profesie taximetrist, a încercat să se sinucidă. El s-a înjunghiat în zona pieptului și și-a tăiat venele. 

 

„Copilul a vrut să fie omorât de mine”

 

Potrivit anchetatorilor, bărbatul „era de pe altă lume”. Halucinantă este şi declaraţia sa cu privire la crimă: „Copilul a vrut să fie omorât de mine”, a fost afirmaţia care i-au şocat pe poliţişti, potrivit Adevărul.

Potrivit apropiaţilor, bărbatul se înţelegea bine cu fiul său, vestea crimei lăsându-i uluiţi pe toţi. Una din ipotezele teribilei fapte ar putea fi răzbunarea pe fosta soţie care, după divorţ, şi-a refăcut viaţa.

Dată fiind starea psihică a lui Takács György nu este exclus consumul de droguri sau o criză psihotică, dar asta urmează să stabilească anchetatorii. 

Motivul crimei este cu atât mai de neînţeles cu cţt, bărbatul nu avea antecedente penale şi nici vreun istoric violent.A adormit pe plaja din Costinești, lângă Obelisc. Când s-a trezit, turistul a avut parte de cea mai neplăcută surpriză

Citeşte mai multe despre:   Takács György