Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social O româncă din Italia a avut parte de o moarte cumplită. S-a chinuit ore întregi să își facă...

O româncă din Italia a avut parte de o moarte cumplită. S-a chinuit ore întregi să își facă...

Un articol de: Maria Zărnescu - 17 Aug 2020, 15:22
O româncă din Italia a avut parte de o moarte cumplită. S-a chinuit ore întregi să își facă... FOTO: Pixabay.com Social

O româncă stabilită de mai mulți ani în Italia a avut parte de un sfârșit tragic. Femeia a trecut prin adevărate clipe de coșmar până la momentul la care a trecut pe „lumea celaltă”. Deși avea doar 51 de ani, soarta a avut alte planuri pentru ea, iar moartea a venit când nimeni nu s-ar fi așteptat.

Femeia, originară din România, era stabilită în Italia, regiunea Marsela, din Sicilia. Viața ei s-a schimbat radical odată ce a fost mușcată de un păianjen extrem de periculos, scrie Spynews.ro.

 

A ajuns la spital prea târziu, iar medicii nu au mai avut nicio soluție

 

Femeia a ajuns la spital abia la o săptămâna de la incident, iar până atunci nu a luat nicio măsură. Deșii s-a prezentat în fața medicilor, aceștia nu au mai avut cum să o ajute.

Româna a fost mușcată de un păianjen vioară, o specie de insecte care nu ar fi periculoasă în cele mai multe cazuri, iar exepțiile au fost înregistrate de puține ori. Totuși atunci când a atacat oamenii, mușcătura acestui păianjen a fost fatală.

Femeia a ajuns la spital la o săptămână de la incident și le-a mărturisit medicilor că are o inflamație extrem de dureroasă la picior. Cadrele medicale au decis internarea româncei, însă la scurt timp nu au mai avut cum să o ajute, starea acesteai conducând la deces.

 

Păianjenul vioară, o insectă otrăvitoare

 Celebrul prezentator S-A STINS din viață. ESTE VESTEA TRISTĂ A ZILEIBeing Sent

Păianjenul vioară este o insectă extrem de periculoasă, mușcătura acestuia fiind otrăvitoare pentru copii și chiar și pentru adulți. Mușcătura unui astfel de păianjen se poate recunoaște la aproximativ opt ore de la producerea incidentului. Atunci, zona mușcilor devine roșie, sensibilă și se umflă.