Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Primul soț al Adinei Alberts a murit: Bancherul George Alberts, diagnosticat cu COVID-19, era internat la Institutul ”Matei Balș”

Primul soț al Adinei Alberts a murit: Bancherul George Alberts, diagnosticat cu COVID-19, era internat la Institutul ”Matei Balș”

Un articol de: Elena Stanciu - 11 Oct 2020, 20:30
Primul soț al Adinei Alberts a murit: Bancherul George Alberts, diagnosticat cu COVID-19, era internat la Institutul ”Matei Balș” Foto: Facebook: Dr. Adina Alberts Social

Primul soț al medicului Adina Alberts, bancherul George Alberts, a murit. Acesta era infectat cu noul coronavirus era internat la Institutul Matei Balș. Într-o postare pe Facebook, Adina Alberts precizează că fostul său partener de viață s-a luptat trei săptămâni cu boala. Ea susține că acesta nu a murit din cauza COVID-19, ci din cauza sistemului de sănătate românesc, ”care este în mare parte bolnav”.

”S-a zbătut 3 săptămâni ca să supraviețuiască. Din păcate nu a reușit.

Nu, nu l-a răpus acestă boală pandemică deși se infectase cu Sars-Cov2 în urmă cu câteva săptămâni. Ci sistemul de sănătate românesc care este în mare parte bolnav și plin de bube!

Sunt prea tristă acum ca să fac o analiză «la rece». Și prea scârbită. Dar lucrurile nu trebuie să rămână așa.

GEORGE ALBERTS s-a stins aseară, la 66 de ani, răpus de crasa indolență a unor membri ai personalului medical dintr-un mare spital public bucureștean.

De naționalitate olandeză, a iubit România imediat ce a pus piciorul pe aceste meleaguri. Se întâmpla asta în urmă cu 25 de ani! Dar țara asta i-a venit «de hac»!

Dumnezeu să-l ierte și să îl primească alături de EL!”, a scris Adina Alberts, sâmbătă, pe Facebook.

Primul soț al Adinei Alberts a murit: Bancherul George Alberts, diagnosticat cu COVID-19, era internat la Institutul ”Matei Balș”

DECIZIE ŞOC: Declaraţia pe propria răspundere REVINE. ESTE OBLIGATORIE în toată ţara!

Citeşte mai multe despre:   Adina Alberts,   COVID-19,   coronavirus