Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Scrisoarea emoționantă a unui copil sărac din Târgoviște pentru Moș Crăciun: „Te rog să nu ne mai uiţi”

Scrisoarea emoționantă a unui copil sărac din Târgoviște pentru Moș Crăciun: „Te rog să nu ne mai uiţi”

Un articol de: Laura Vasile - 23 Noi 2020, 19:36
Scrisoarea emoționantă a unui copil sărac din Târgoviște pentru Moș Crăciun: „Te rog să nu ne mai uiţi” Social

Matei are opt ani și de ani întregi a uitat cum este să te bucuri de venirea lui Moș Crăciun. La el nu a mai ajuns. Copilul este crescut de mamă și bunică, dar singura care aducea bani în casă era cea care i-a dat viață. De teama fostului soț, femeia s-a văzut nevoită să abandoneze locul de muncă de vânzătoare într-un supermarket. 

Copilul s-a gândit la toți în scrisoarea pentru Moș Crăciun. Nu l-a uitat nici măcar pe câinele Bobiță. Epistola a fost postată de Nicoleta Ioniţă, o târgovişteancă al cărei principal scop este ajutorarea celor nevoiaşi, potrivit Adevarul.

„Dragă Moş Crăciun, Eu sunt Matei şi am 8 ani. Te rog ca anul acesta să nu ne mai uiţi şi să treci şi pe la noi. Eu îmi doresc biscuiţi şi ciocolată. Pentru mami te rog să aduci ceva de mâncare ca să nu mai plângă când crede că nu o vedem. Pentru bunica să îmi aduci multe portocale şi să nu îi uiţi nici pe Bobiţă, căţelul nostru şi să îi aduci un os cum am văzut eu la televizor. Mulţumesc,  Cu drag, Matei”, este scrisoarea scrisă de cel mic. 

„Cum să nu îţi vină să urli când vezi atâta nepăsare în jurul tău? Matei are şi el vecini, rude. Au fugit din calea unui monstru, acesta este motivul pentru care nu vor să dau nimănui adresa. Dacă aveţi încredere în mine, dacă şi doar dacă sunteţi convinşi ca ajutorul va ajunge la ei, spuneţi-mi. Haideţi să îi facem lui Matei un Crăciun aşa cum a visat. Şi poate nu doar un Crăciun”, a fost apelul Nicoletei, pe Facebook.

 

Citeşte mai multe despre:   scrisoare Mos Craciun