Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Un medic pediatru renumit din Hunedoara a fost răpus de COVID-19. Emilia Biber și-a dedicat întreaga viață medicinei

Un medic pediatru renumit din Hunedoara a fost răpus de COVID-19. Emilia Biber și-a dedicat întreaga viață medicinei

Un articol de: Beatris Ionita - 13 Noi 2020, 21:27
Un medic pediatru renumit din Hunedoara a fost răpus de COVID-19. Emilia Biber și-a dedicat întreaga viață medicinei foto simbol: Hepta.ro / DPA Images / Claudio Furlan Social

Spitalul Municipal Hunedoara a anunțat, vineri seară, trecerea în neființă a medicului pediatru Emilia Biber, o personalitate marcantă a neonatologiei și pediatriei hunedorene. Femeia, în vârstă de 70 de ani a fost răpusă de noul coronavirus. Vestea a fost dată de personalul unității medicale, printr-o postare de Facebook, în care și-au exprimat regretul pentru tragicul eveniment. 

"Este un moment de răscruce şi o grea pierdere pentru toți cei care i-au fost colegi, pacienți sau prieteni. A fost o persoană care a dat, în mod constant, dovadă de profesionalism, responsabilitate, perseverenţă şi devotament. S-a bucurat de stima colegilor, a pacienţilor şi a părinţilor acestora. Decesul cauzat de COVID-19 al doamnei doctor întristează deopotrivă lumea medicală şi comunitatea hunedoreană. Conducerea spitalului municipal este alături de familia îndurerată şi transmite, pe această cale, sincere condoleanţe. Colegii şi toţi cei ce au cunoscut-o îi vor păstra vie amintirea", este mesajul transmis de apropiații doctoriței.

 

Emilia Biber a lucrat în cadrul spitalului timp de peste 40 de ani, însă din 2018 s-a pensionat, totuși, rămânând foarte apropiată de colectivul de medici din spital. 

Citeşte mai multe despre:   Hunedoara