Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Tânărul torturat de polițiștii din București a povestit totul, cu lux de amănunte: „A urinat pe mine și mi-au spus 'uite ce poate să facă Poliția Română!'"

Tânărul torturat de polițiștii din București a povestit totul, cu lux de amănunte: „A urinat pe mine și mi-au spus 'uite ce poate să facă Poliția Română!'"

Un articol de: Andrei Vlad - 04 Mar 2021, 14:48
Tânărul torturat de polițiștii din București a povestit totul, cu lux de amănunte: „A urinat pe mine și mi-au spus 'uite ce poate să facă Poliția Română!'" Social

Bărbatul din București torturat de polițiști a vorbit deschis, despre derapajele angajaților MAI care l-au umilit, în mod nejustificat. 

După scandalurile de incompetență și dezinteres, un caz de abuzuri vine din partea Poliției Române. Tânărul a povestit cu lux de amănunte cum a fost umilit de polițiștii de la Secția 16, din București. A fost arestat în mod abuziv, a fost dat cu spray paralizant, bătut, urinat și pus să implore milă. 

„Cel mai șocant eveniment a fost că polițistul în vârstă și-a făcut necesitățile fiziologice pe mine. A urinat pe mine și mi-a spus: 'uite ce poate să îți facă Poliția Română!'.

M-au luat de la Eroii Revoluției, din fața gurii de metrou, m-au dus pe câmp pe undeva pe la Jilava, m-au dat jos din mașină cu cătușele la mâini, m-au târât pe jos, mi-au dat doi pumni în coaste, m-au pus jos, au început să dea cu bastoanele în mine. Cele mai multe lovituri au fost pe tălpi", a povestit tânărul pentru Antena 3.

 

„Îmi spunea să îmi cer iertare"

 

După ce unul dintre polițiști a urinat pe tânăr, angajații MAI i-au cerut victimei să-și ceară scuze, pentru ca umilința să fie supremă. 

„Cel în vârstă îmi spunea să îmi cer iertare pentru că le-am atras atenția pentru măști și mă băgasem pentru doi civili care erau agresați verbal de el.

Am fost înjurat prima dată, după care au sărit cinci polițiști pe mine", a declarat cetățeanul umilit de polițiști. Liviu Dragnea, ELIBERAT din închisoare? Vestea pe care o aștepta fostul șef al PSD

Citeşte mai multe despre:   MAI,   Politia Romana