Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Tatăl a fugit și a lăsat copiii într-un centru de plasament. Mama i-ar fi căutat disperată timp de 12 zile

Tatăl a fugit și a lăsat copiii într-un centru de plasament. Mama i-ar fi căutat disperată timp de 12 zile

Un articol de: Maria Zărnescu - 13 Aug 2020, 21:33
Tatăl a fugit și a lăsat copiii într-un centru de plasament. Mama i-ar fi căutat disperată timp de 12 zile FOTO: Pixabay.com Social

În urmă cu 12 zile, doi gemeni din județul Bihor și tatăl lor au dispărut. Mama minorilor a fost cea care a alertat autoritățile și a sperat, cu sfuletul la gură, că va primi o veste bună. Cei doi copii au fost găsiți la data de 13 august, într-un centru de plasament.

 

Gemenii dispăruți în urmă cu 12 zile, găsiți într-un centru de plasament

 

Este povestea dramatică a unei mame din județul Bihor. În urmă cu 12 zile, doi gemeni și tatăl lor, Istvan au dispărut de acasă. În tot acest timp familia a anunțat autoritățile, iar mama celor doi copii a sperat că își va găsi pruncii în viață. Potrivit Observatornews.ro, femeia a anunțat autoritățile la data de 12 august, iar în cursul zilei de 13 august cei doi copii au fost identificați într-un centru de plasament din Salonta.

La data de 1 august gemenii și tatăl lor au plecat de acasă și nu s-au mai întors. Dispariția celor doi copii și a părintelui au fost anunțate la Poliție abia după 12 zile de la momentul nefericit.

„Cei doi minori gemeni care au fost daţi dispăruţi la 12 august a.c., au fost găsiţi, în cursul dimineţii de 13 august a.c., de poliţiştii Secţiei nr.3 de Poliţie Rurală Biharia împreună cu poliţiştii din Salota, într-un centru de rezidenţă minori din municipiul Salonta. Aceştia nu au fost victima vreunei infracţiuni şi urmează să fie încredinţaţi mamei”, a anunțat Poliția Bihor, potrivit sursei citate anterior.

Potrivit sursei citate mai sus, dispariția celor trei membrii ai familiei ar fi avut legătură și cu depărțirea femeii de bărbatul ce îi era soț. Aceasta ar fi fost plecată la munca în afara țării, timp în care minorii au rămas cu tatăl lor.