Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Tatăl din Suceava, care și-a bătut fiul de 7 ani, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Mama și ceilalți copii, duși la un centru social

Tatăl din Suceava, care și-a bătut fiul de 7 ani, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Mama și ceilalți copii, duși la un centru social

Un articol de: Maria Zărnescu - 10 Feb 2021, 17:43
Tatăl din Suceava, care și-a bătut fiul de 7 ani, a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Mama și ceilalți copii, duși la un centru social Social

Tatăl din comuna Frumoasul, județul Suceava, care a fost filmat în timp ce își lovește cu brutalitate băiatul de numai 7 ani, a fost plasat sub control judiciar pentur 60 de zile. Soția și copiii acestuia vor fi duși la un Centru Social pentru Victimele Violenței Intrafamiliale.

Mama băiatului, care apare în filmarea cu pricina, în care se poate observa cum nu sare îi ia apărarea băiatului, a declarat că nu își mai amintește incidentul și a refuzat să depună plângere.

 

Tatăl care și-a bătut băiatul de 7 ani, plasat sub control judiciar

 

Imaginile cu tatăl care își bate cu o scândură și își trântește fiul cu capul de pământ au ajuns în mediul oneline, iar ulterior polițiștii suceveni s-au autosesizat și au început o anchetă.

La data de 14.01.2021, inculpatul M. M. se afla la domiciliu împreună cu toți membrii familiei, împrejurări în care, i-a solicitat minorului M. A. T. să rezolve niște exerciții pe care le avea ca temă pentru acasă. Minorul a întâmpinat dificultăți în rezolvarea exercițiilor respective, motiv pentru care, inculpatul l-a ridicat cu forța brațelor de pe scaunul de la masă, l-a trântit cu putere de pardoseală, după care, l-a imobilizat cu o mână și folosind un corp dur, din lemn, i-a aplicat mai multe lovituri la nivelul feselor și al membrelor, cauzându-i acestuia suferințe fizice.

La desfășurarea acestui eveniment au asistat toți membrii familiei, care nu au intervenit, fiindu-le teamă să nu fie agresați și ei la rândul lor. O parte din eveniment a fost surprinsă prin filmare cu telefonul mobil personal, din aceeași cameră, de către minorul M. D. B..

Ulterior, filmarea în cauză a ajuns la alți membri ai familiei, precum și la reprezentanți ai Compartimentului Asistență Socială din cadrul Primăriei com. Frumosu, cei din urmă sesizând organele de poliție competente. Ca măsură de protecție a membrilor familiei a fost dispusă măsura instituționalizării acestora în Centrul Social pentru Victimele Violenței Intrafamiliale din Gura Humorului, în vederea evitării contactului direct cu inculpatul”, se arată în comunicatul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

În data de 9 februarie s-a luat măsura arestării preventive pentru 24 de ore, iar ulterior s-a dispus plasarea sub control judiciar, pentru 60 de zile.Dorian Popa a dezvăluit cine era, de fapt, poliţistul mort în accidentul de motocicletă din faţa Casei Poporului

„Prin ordonanţa emisă la data de 10.02.2021, s-a dispus  luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile, începând cu data de 10.02.2021, faţă de inculpatul M.M..

Punerea în mișcare a acțiunii penale reprezintă o etapă specifică urmăririi penale, aceasta neînlăturând nicidecum prezumția de vinovăție de care beneficiază inculpatul”, se mai arată în comunicat.

Citeşte mai multe despre:   violenţă domestică,   județul Suceava