Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Un bărbat a fost prins în timp ce se plimba pe străzile din Onești cu pistolul la brâu: „Păi nu vedeți ce se întâmplă în oraș?"

Un bărbat a fost prins în timp ce se plimba pe străzile din Onești cu pistolul la brâu: „Păi nu vedeți ce se întâmplă în oraș?"

Un articol de: Andrei Vlad - 02 Mar 2021, 19:08
Un bărbat a fost prins în timp ce se plimba pe străzile din Onești cu pistolul la brâu: „Păi nu vedeți ce se întâmplă în oraș?" Pistolarul din Onești / Foto: Captură Antena 3 Social

La o zi după dubla crimă din apartamentul din Onești și intervenția eșuată a polițiștilor, un alt caz bizar a fost descoperit în micul oraș din orașul băcăuan. Un bărbat înarmat a fost oprit pe stradă și deposedat de pistolul cu care se plimba falnic, la brâu. Cetățeanul înarmat a fost descoperit de reporterii Antena 3.

Bărbatul s-a lăudat că deține 4 arme și că se simte precum actorul de filme western John Wayne. Întrebat de ce umblă la vedere cu arma pe stradă, a răspuns: „Păi da' nu vedeți ce se întâmplă în Onești?".

 

Pistolarul din Onești: „Mă simt ca John Wayne"

 

Pistolarul oneștean a declarat că este foarte stăpân pe situație, înainte de a fi condus la secție. 

„Tot timpul îl port cu mine și știu de ce. Nu l-am folosit niciodată. Mai am acasă unul (n.r. - pistol) cu gaze, acela e cel mai periculos", a declarat pistolarul.

De asemenea, bărbatul a declarat că deține permis de port-armă. „Cum să nu dețin permis de port-armă? Arma se ține oriunde, este a mea. Tot timpul port pistolul cu mine. Îl port din plăcere, așa cum făcea și John Wayne... Mă simt John Wayne", a declarat cetățeanul.

Citeşte mai multe despre:   arme,   Onesti,   politie,   John Wayne