Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Un nou caz Matteo Politi: A avut 1.400 de pacienți în 20 de ani, la un spital de stat

Un nou caz Matteo Politi: A avut 1.400 de pacienți în 20 de ani, la un spital de stat

Un articol de: Andrei Vlad - 13 Ian 2021, 12:27
Un nou caz Matteo Politi: A avut 1.400 de pacienți în 20 de ani, la un spital de stat Social

Încă un caz Matteo Politi! De data aceasta, este vorba despre un fost angajat al unei unități sanitare de stat, care a acordat asistență pentru 1.400 de oameni. 

Miercuri, 13 ianuarie, polițiștii au efectuat percheziții domiciliare în Târgoviște, județul Dâmbovița, la o persoană acuzată de înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități, informează IGPR prin intermediul lui comunicat. Este vorba despre o femeie în vârstă de 46 de ani, care în baza unor documente false, a fost angajată la Spitalul Județean Târgoviște. 

 

Atestat de liberă practică și diplomă de licență false

 

Persoana acuzată de înșelăciune și-ar fi exercitat falsa profesie de psiholog în perioada 1999-2019, în baza unei diplome de licență contrafăcute, atestată de Universitatea Hyperion, Facultatea de Psihologie și Sociologie din București. De asemenea, femeia avea falsificat și un atestat de liberă practică, de psiholog și nu figurează la Colegiul Medicilor sau Colegiul Psihologilor. 

Și în decembrie anul trecut a ieșit la iveală un caz „Matteo Politi", în Capitală. Un fals medic originar din Republica Moldova realiza intervenții chirurgicale în domeniul estetic, în cadrul unei clinici private.

Citeşte mai multe despre:   Matteo Politi