Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Un pacient vindecat de COVID-19 a lăsat un bilet pentru medici, înainte să plece din spital. Mesajul scris în el a impresionat pe toată lumea

Un pacient vindecat de COVID-19 a lăsat un bilet pentru medici, înainte să plece din spital. Mesajul scris în el a impresionat pe toată lumea

Un articol de: Maria Zărnescu - 30 Iul 2020, 11:52
Un pacient vindecat de COVID-19  a lăsat un bilet pentru medici, înainte să plece din spital. Mesajul scris în el a impresionat pe toată lumea foto: Hepta.ro Social

Un pacient care s-a vindecat de COVID-19 a ținut să transmită un mesaj de-a dreptul emoționant medicilor care l-au tratat în spital. Bărbatul din Bacău a demonstrat că există omenie în spitalele din România și că orice faptă bună va fi la rândul ei tratată cu recunoștință.

Este povestea impresionantă a unui bărbat de 67 de ani din Bacău care a stat internat, timp de 16 zile la Spitalul Județean de Urgență Bacău. Din aceste 16 zile, patru au fost petrecute în secția de ATI, pentru că starea lui de sănătate s-a înrăutățit. Omul a avut nevoie de ventilație mecanică, însă după ce s-a vindecat a recurs la un gest extrem de emoționant, scrie Wowbiz.ro.

 

Mesaj emoționant lăsat în spital, după ce a scăpat cu viață

 

Boala l-a ținut internat timp de 16 zile, iar patru dintre ele ar fi fost critice pentru bărbatul de 67 de ani din Bacău. La plecarea din spital însă, el a ales să pregătească o adevărată surprinză pentru cadrele medicale ce i-au acordat îngrijire și personalul din linia I.

După ce a scăpat din ghearele noului coronavirus, bărbatul a scris pe o bucată de hârtie un mesaj emoționant de mulțumire.

„Mii de mulțumiri pentru dăruirea și devotamentul dumneavoastră. Vă doresc sănătate și putere de muncă în activitatea nobilă pe care o desfășurați, aceea de a salva oameni”, a scris Nelu Ungureanu, pe numele lui, potrivit sursei citate anterior.