Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Un tânăr din Botoșani s-a răzbunat pe iubita sa pentru că l-a părăsit înainte de nuntă. Acesta a dat-o în judecată, cerându-i ceva inimaginabil

Un tânăr din Botoșani s-a răzbunat pe iubita sa pentru că l-a părăsit înainte de nuntă. Acesta a dat-o în judecată, cerându-i ceva inimaginabil

Un articol de: Roxana Mirea - 27 Aug 2020, 22:27
Un tânăr din Botoșani s-a răzbunat pe iubita sa pentru că l-a părăsit înainte de nuntă. Acesta a dat-o în judecată, cerându-i ceva inimaginabil :Sursa Foto: pixabay Social

O poveste de dragoste cu un deznodământ total neașteptat. Un tânăr din Botoșani și-a dat iubita în judecată după ce aceasta a decis să rupă logodna cu o zi înainte de cununia civilă. Aceste îi cere fostei logodnice toți banii pe care i-a cheltuit pentru cadourile primite de la el, verigheta, dar și daune morale. Relația celor doi a durat doi ani de zile.

 

Iubita l-a părăsit cu o zi înainte de nuntă

 

Bărbatul din Botoșani s-a supărat tare după ce iubita lui a decis să se despartă de el cu o zi înainte de cununia civilă, potrivit Botoșani News. Relația celor doi a început în 2016 și a durat doi ani, timp în care bărbatul care muncea în Italia îi trimitea iubitei bani acasă.

La un moment dat, tânăra a mers și ea în Italia, după care s-au întors împreună în țară și au decis să se căsătorească mai întâi civil, iar la un an să aibă loc și cununia religioasă, însă planurile întorsătură radicală.

După ce tânărul a început să o întrebe pe iubita sa despre banii pe care i-a trimis în țară acasă, cei doi s-au luat la ceartă, iar fata a decis să rupă logodna.

 

Bărbatul îi cere daune morale în valoare de 10 000 de euro fostei iubite

 

Tănărul din Botoșani plătise deja avansul pentru restaurant, lăutari și fotograf. După ce a pierdut iubita și banii, a decis să își caite dreptatea în instanță și a mers la Judecătoria Botoșani pentru a-și da în judecată fosta logodnică.Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!

 Acesta îi cere înapoi inelul de logodnă, contravaloarea școlii de șoferi pe care ea a urmat-o din banii lui, bijuteriile, telefonul, chiar și banii pe biletul cu care ea s-a dus să-l viziteze în Italia. Acestea fiind spune, fosta iubită ar trebui să-i înapoieze 9.000 de euro și 3.500 de lei, la care s-ar adăuga și daune morale de 10.000 de euro.

Judecătoria Botoșani a respins cererea de chemare în judecată, dar bărbatul a făcut recurs.

Citeşte mai multe despre:   Stiri Botosani