Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Zeci de persoane s-au adunat la coadă în curtea Primăriei din Timișoara. Oamenii vor să se asigure că obțin aprobare pentru vânzarea de mărțișoare (FOTO)

Zeci de persoane s-au adunat la coadă în curtea Primăriei din Timișoara. Oamenii vor să se asigure că obțin aprobare pentru vânzarea de mărțișoare (FOTO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 22 Feb 2021, 12:21
Zeci de persoane s-au adunat la coadă în curtea Primăriei din Timișoara. Oamenii vor să se asigure că obțin aprobare pentru vânzarea de mărțișoare (FOTO) FOTO: Tion.ro Galerie foto (4) Social

Luni dimineața, zeci de oameni au mers în curtea Primăriei din Timișoara, pentru a se asigura că vor prinde un loc la unul din spațiile special amenajate pentru vânzarea de mărțișoare, în perioada 27 februarie – 2 martie. Deși cererea pentru aprobare se descarcă online, ea trebuie să fie depusă la un birou al primăriei, scrie Tion.ro.

La Timișoara, vor fi amenajate peste 300 de tabere pentru vânzarea de mîrțișoare, iar oamenii au făcut coadă încă din prima zi pentru a obține un loc.

„Pentru a veni în sprijinul artiștilor, artizanilor și vânzătorilor locali în această perioadă dificilă, Primăria Timișoara a decis să le ofere acestora posibilitatea de a comercializa produse specifice de 1 Martie, în condiții de siguranță. Cererile se vor înregistra la sediul Primăriei Municipiului Timișoara, camera 12, ghișeele 8 și 9, în zilele de 22 și 23 februarie, în intervalul orar 8-18”, au anunțat în cursul zilei de vineri reprezentanții Primăriei, potrivit sursei citate.

FOTO: Tion.ro

 

Luni, oamenii au făcut coadă la Primărie pentru o obține o tarabă

 

Oamenii s-au așezat la coadă încă din prima zi, pentru a se asigura că vor obține autorizație să vândă mărțișoare la unul din spațiile special amenajate. Pentru vânzarea mărțișoarelor vor fi amenajate, în 2021, la Timișoara, peste 300 de tarabe.

„Comercializarea mărțișoarelor se va face în acest an între 27 februarie și 2 martie. Pentru a veni în sprijinul artiștilor, artizanilor și vânzătorilor locali în această perioadă dificilă, Primăria Timișoara a decis să le ofere acestora posibilitatea de a comercializa produse specifice de 1 Martie, în condiții de siguranță”, a mai precizat Primăria Timișoara.S-a aflat cine o va înlocui pe Gina Pistol la “Chefi la cuţite”. Ce se întâmplă cu show-ul Asia Expres

Totodată, potrivit sursei citate mai sus, comercianții de mărțișoare trebuie să plătească o taxă de autorizare de 69 de lei, o taxă de imprimat de 6 lei, dar și o taxă de ocupare a domeniului public de 0,10 lei / mp / zi.

FOTO: Tion.ro

FOTO: Tion.ro

Citeşte mai multe despre:   Primaria Timisoara