Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport 55.000 de euro din bilete virtuale vândute la meciul lui Dinamo de sâmbătă seară: „Câinilor, voi sunteți sănătoși la cap? Ați realizat un record istoric absolut”

55.000 de euro din bilete virtuale vândute la meciul lui Dinamo de sâmbătă seară: „Câinilor, voi sunteți sănătoși la cap? Ați realizat un record istoric absolut”

Un articol de: Vladimir Ionescu - 16 Ian 2021, 20:42
55.000 de euro din bilete virtuale vândute la meciul lui Dinamo de sâmbătă seară: „Câinilor, voi sunteți sănătoși la cap? Ați realizat un record istoric absolut” foto: Facebook @ PCH Sport

Deși FC Dinamo București trece probabil prin cel mai complicat moment din istoria sa, atașamentul suporterilor față de club pare să fie mai mare ca niciodată. „Câinii” au cumpărat 54.597 de bilete virtuale pentru partida disputată de alb-roșii sâmbătă seară în compania Chindiei Târgoviște, în Liga 1, deși accesul pe arene este încă interzis în România, astfel că nimeni nu poate asista efectiv la meci. Vânzarea de bilete, din care s-au strâns 55.000 de euro numai în această săptămână, vine ca parte din eforturile DDB de a salva clubul din situația dificilă în care se află.

DDB a vândut 54.597 de bilete virtuale la meciul lui Dinamo de sâmbătă seară, într-un „record istoric absolut”. Din vânzare s-au adunat 55.000 de euro

 

Cu un acționar majoritar care continuă să promită că va aduce bani la club fără să o și facă efectiv,  practic în acest moment suporterii sunt singurii finanțatori ai clubului. Deși meciul cu Chindia Târgoviște se desfășoară în Ștefan Cel Mare, DDB a pus la vânzare bilete virtuale pe Arena Națională, pentru ca suma strânsă de fani să fie și mai mare. Mai mult decât atât, potrivit Peluzei Cătălin Hîldan, s-a stabilit un nou record de bilete vândute pentru o partidă de fotbal pe cel mai mare stadion al țării.

„Câinilor, voi sunteți sănătoși la cap? Ați realizat un record istoric absolut. E cât se poate de serioasă întrebarea. Voi sunteți sănătoși la cap? Unde e limita în iubirea voastră pentru Dinamo? Există așa ceva? Se pare că nu! Săptămâna trecută am anunțat punerea în vânzare a biletelor pe Arena Națională pentru meciul cu Chindia. Cu ore bune înainte de startul lui, Arena Națională a fost sold out! Ați cumpărat bilete, locuri de parcare, clanțele de la ușile VIP, fenomenul DDB a vândut până și vântul care șuieră printre gradene, în zilele mohorâte de iarnă”, se arată într-o postare a PCH.

Până astăzi, spune PCH, recordul era cel stabilit la partida disputată de România cu Finlanda, în 8 octombrie 2015, când fuseseră vândute 54.364 de bilete.

„Asta până am apărut în ecuație noi. Câinilor, am reușit să spulberăm aceste record! Pentru meciul cu Chindia, din această seară, s-au vândut 54.597 bilete. Toate biletele posibile adică, tot ce poate fi pus în vânzare, ca loc, pe cel mai mare stadion al țării! Fără forța de a vinde simboluri a FRF, fără advertoriale în ziare, fără trusturi gigantice media și publicitate non-stop, fără bilete de protocol”, potrivit aceleiași postări.

Numărul membrilor cotizanți în programul DDB se apropie de 13.000.

Citeşte mai multe despre:   Dinamo,   PCH