Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Răzvan Burleanu a câştigat un nou mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal: "Chiar dacă nu a fost un fleac, i-am ciuruit"

Răzvan Burleanu a câştigat un nou mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal: "Chiar dacă nu a fost un fleac, i-am ciuruit"

Un articol de: - 18 Apr 2018, 16:47
Răzvan Burleanu a câştigat un nou mandat de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal: "Chiar dacă nu a fost un fleac, i-am ciuruit" Sport

UPDATE: În urma numărării voturilor, Răzvan Burleanu este câștigător din primul tur după ce a strâns 168 de voturi din cele 254 exprimate. Ionuț Lupescu a strâns doar 78 de voturi, Marcel Pușcas 8 și Ilie Drăgan 0.

În discursul de final şi-a permis chiar să râde de contracandidatul său şi le-a transmis celor din echipa lui să nu sărbătorească prea mult victoria.

"Numărul meu de telefon rămâne acelaşi. Le mulţumesc contracandidaţilor pentru particpare. Sunt mândru că fac parte din această familie. Chiar dacă nu a fost un fleac, i-am ciuruit. Vreau să susţineţi pe eşaloane pe candidaţii din echipa mea. Toţi aceşti oameni s-au luptat cu mine în ciuda oricărui. Să nu beţi prea mult în această seară. Şedinţa de mâine se mută de la 11 la 1. Voi fi un preşedinte care va ţine cont şi va face tot ceea ce este posibil să avem o unitate a oamenilor de bine", a spus Burleanu.

 

Răzvan Burleanu a câştigat un nou mandat de preşedinte a Federaţiei Române de Fotbal (FRF) după ce a obţinut majoritatea voturilor exprimate în cadrul alegerilor de la Casa Fotbalului. În ciuda unui sprijin imens în rândul foştilor fotbalişti din Generaţia de Aur, Ionuţ Lupescu nu a reuşit să convingă şi destui membri care au votat.

Deşi numărătoarea voturilor nu s-a încheiat, membrii Comisiei de validare a voturilor propuşi de Burleanu i-au făcut semn că a strâns jumătate+1 din voturi şi a câştigat astfel alegerile încă din primul tur. De altfel, preşedintele FRF s-a şi îmbrăţişat cu apropiaţii săi şi au urlat de bucurie în momentul în care a fost anunţat că a câştigat, scrie Digisport.

În cadrul alegerile au mai candidat și Marcel Pușcaș și Ilie Drăgan.


 

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   FRF,   Ionut Lupescu,   razvan burleanu