Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport "Am vrut să-l omor pe Ronaldo bând bere neagră, opărită, și alergând până leșinam. Am vrut să-l avortez. S-a încăpățânat să trăiască!”. Povestea cutremurătoare și neștiută a starului lui Real Madrid

"Am vrut să-l omor pe Ronaldo bând bere neagră, opărită, și alergând până leșinam. Am vrut să-l avortez. S-a încăpățânat să trăiască!”. Povestea cutremurătoare și neștiută a starului lui Real Madrid

Un articol de: - 07 Iul 2016, 15:52
"Am vrut să-l omor pe Ronaldo bând bere neagră, opărită, și alergând până leșinam. Am vrut să-l avortez. S-a încăpățânat să trăiască!”. Povestea cutremurătoare și neștiută a starului lui Real Madrid Foto: sport1x2 Sport

Unul dintre cei mai mari fotbaliști din lume, Cristiano Ronaldo, nu trebuia să se nască. Cel care a scris istorie la EURO, marcând în patru campioante distincte, era sortit pieirii. Și asta, pentru că mama sa nu a vrut să-l aducă pe lume.

Altul ar fi fost destinul lui Ronaldo, dacă mama sa și-ar fi dus tragicul plan la capăt. Cătălin Oprișan relatează într-un editorial pentru Sport 1X2 care este povestea vieții lui Cristiano Ronaldo.

Maria Dolores dos Santos Aveiro, mama celui care avea să ajungă un star la Real Madrid, nu a avut nici ea o viață ușoară, așa că avea de gând să renunțe la sarcină din cauza faptului că nu avea cum sa-și crească copilul.

Doctorul nu a lăsat-o să facă acest gest necugetat.

”Femeie, nu te pot lăsa să faci nebunia asta! Știu că-ți este greu, nu vreau să spun că unde cresc trei, cresc și patru. N-am voie, dar, dacă insiști, îți arăt un caiet de-al meu, unde am trecute zeci de paciente ce nu pot rămâne însărcinate! Unele se chinuie chiar de 10 ani. Tu ai șansa asta și îți bați joc de ea?”, a spus medicul.

Femeia, însă, nu s-a lăsat și a apelat la leacuri băbești.

”Bei multă bere neagră, opărită. Chiar dacă-ți arde gâtlejul, tu torni și-l îneci, acolo, înlăuntru”, aude de la mătușile atotștiuitoare. Seacă tot Atlanticul cu băutura ”miraculoasă”, dar nu se petrece nimic. Sarcina avansează. ”Te duci și alergi până crăpi. Sigur îl omori!”.

“Medicul cel puriu o asistă la naștere. E 5 februarie 1985, când, văzând picioarele nou-născutului, îi zice femeii: ”Ăsta sigur se face fotbalist. O să vă aducă bucurii, vei vedea”, mai scrie Cătălin Oprișan.

Destinul a vrut însă ca Ronaldo să se nască. Și nu doar atât. Să fie unul dintre cei mai talentați oameni din fotbal. Viața a vrut ca Ronaldo să vină pe această lume pentru a bucura mii de suflete, a ridica în picioare milioane de suporteri și, cel mai importrant, să-și facă mama mândră de copilul său.Venise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani

 

 

Citeşte mai multe despre:   Ronaldo,   euro