Angela Merkel s-a interesat de Simona Halep. Întrebarea surprinzătoare pe care a adresat-o cancelarul Germaniei în Parlamentul European

Angela Merkel s-a interesat de Simona Halep. Întrebarea surprinzătoare pe care a adresat-o cancelarul Germaniei în Parlamentul European

Simona Halep, numărul 3 WTA, este, probabil, cel mai popular român al acestor timpuri. Chiar şi Angela Merkel s-a oprit din treburile pe care le are în Parlamentul European pentru a se interesa de sportiva noastră.

George Cosac, fostul președinte al Federației Române de Tenis, a povestit cum un ex-ministru de Externe al României, căruia nu i-a menţionat numele, a relatat o întâlnire cu Merkel. Reprezentantul Guvernului i-a descris episodul chiar Simonei Halep.

Simona, eu îți spun un singur lucru: de câte ori merg pe holurile Parlamentului European și mă întâlnesc cu doamna Angela Merkel, mă oprește și mă întreabă de fetița aceea talentată din România care obține performanțe importante„, a amintit Cosac din povestea respectivului ministru. „Era favorita cancelarului Germaniei!”, a mai apus Cosac.

Simona Halep s-a retras de la Doha şi Dubai

Reamintim că Simona Halep s-a retras de la turneul de la Dubai, după ce anunţase că nu va participa nici la Doha. Numărul 3 WTA a decis să nu participe la turneul de la Dubai (7 – 13 martie 2021), pe care l-a câştigat anul trecut, după 3-6, 6-3, 7-6(5) în finala cu Elena Rybakina (Kazahstan).

Din păcate, am decis să mă retrag de la acest turneu. E mereu una dintre opririle mele preferate din circuit şi abia aştept să revin anul viitor la Doha. Le transmit celor care organizează turneul să aibă o săptămână fără probleme şi plină de succes”, a fost mesajul Simonei Halep privitor la turneul de la Doha.

Urmăriți B1TV.ro și pe