Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport ”Au plecat în Franța fără cele două camere hiperbarice. Puneau gheața în șervetele de la restaurant și apoi le băgau în ciorap. Medicul Pompiliu Popescu, trimite acuzații către FRF

”Au plecat în Franța fără cele două camere hiperbarice. Puneau gheața în șervetele de la restaurant și apoi le băgau în ciorap. Medicul Pompiliu Popescu, trimite acuzații către FRF

Un articol de: - 16 Iul 2016, 21:20
”Au plecat în Franța fără cele două camere hiperbarice. Puneau gheața în șervetele de la restaurant și apoi le băgau în ciorap. Medicul Pompiliu Popescu, trimite acuzații către FRF Foto: frf.ro Sport

După ce a fost dat afară de la Națională, medicul Pompiliu Popescu continuă dezvăluirile despre ceea ce se întâmplă la lotul de fotbal.

Acesta spune că în momentul în care au plecat în Franța, au făcut o mare greșeală după ce nu au luat cele două camere hiperbarice.

”Au plecat în Franța fără cele două camere hiperbarice și fără butoaiele pentru gheață. Puneau gheața în șervetele de la restaurant și apoi le băgau în ciorap. De râsul lumii. Pentru recuperare s-au folosit doar facilitățile puse la dispoziție de hotel. Medicul Oproiu făcea jogging dimineața și nu era lângă jucători la micul dejun”, a spus Pompiliu Popescu, potrivit Libertatea.

Medicul Pompiliu Popescu a spus că aceste camere hiperbarice au fost achiziționate pe vremea când la cârma Naționalei era Victor Pițurcă.

”Pe vremea lui Piți, jucătorilor li se impunea recuperarea în camerele hiperbarice. De când a venit Iordănescu nu s-a mai putut. Am încercat să-i conving pe secunzi. I-am spus lui Ionuț Badea: ”Măi, voi sunteți la curent cu noutățile din fotbal, aduceți jucătorii să facă recuperare la camerele hiperbarice”. Dar el începea să râdă. E diferența mare între Pițurcă și Iordănescu. Vedeți, Piți nu a acceptat să-i facă arabii staff-ul și și-a reziliat contractul, pe când Iordănescu nu a făcut nimic când am fost dați afară, eu și masorii, cu o lună înainte de Euro 2016”, a spus medicul Popescu.

Pompiliu Popescu a fost dat afară de la Echipa Națională înainte plecării jucătorilor în Franța, la Campionatul European de fotbal.

Citeşte mai multe despre:   medic,   FRF