Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport AUDIO Au apărut înregistrările ședințelor în care a fost dezafiliată Craiova! Dragomir, dat de gol!

AUDIO Au apărut înregistrările ședințelor în care a fost dezafiliată Craiova! Dragomir, dat de gol!

Un articol de: - 24 Ian 2017, 13:46
AUDIO Au apărut înregistrările ședințelor în care a fost dezafiliată Craiova! Dragomir, dat de gol! Sport

Într-un pasaj din înregistrarea ședinței Comitetului Executiv din 8 iulie 2011, depusă la dosar de DNA, se poate auzi cum Dragomir este cel care deschide și propune subiectul dezafilierii! Acest lucru infirmă varianta stenogramelor inițiale, în care şeful Ligii părea că îi ia apărarea Universităţii, relatează GPS.ro.

Aflat din septembrie pe rolul Curţii de Apel Bucureşti, la dosarul 9319/3/2014, în care membrii Comitetului Executiv sunt acuzaţi de abuz în serviciu pentru dezafilierea Universităţii Craiova, au apărut, la ultima şedinţă, din 11 ianuarie, noi probe. Este vorba de înregistrările audio ale sedinţelor Comitetului Executiv FRF din 8 şi din 20 iulie 2011, cînd s-a decis soarta "juveţilor".

La cererea instanţei, DNA a a făcut cercetări şi pe înregistrările audio. 

Dintr-un pasaj din şedinţa din 8 iulie, prima în care a fost discutat subiectul dezafilierii Craiovei, reiese că Dumitru Dragomir a deschis discuţia, acesta, alături de Cristi Borcea, părând a fi cei mai decişi ca eliminarea Universităţii să se facă cât mai rapid. Mircea Sandu nu i-a contrazis, dar le-a spus că trebuie să primească o sesizare din partea unui membru al Comitetului. Pentru asta i-a şi cerut lui Dumitru Stângaciu, şeful Departamentului juridic FRF: "Şi de de nu faceţi un referat la Comitetul Executiv să dezafiliem aceste cluburi?!". (FC Bihor era în aceeaşi situaţie, dar şi-a retras acţiunea în instanţă).

Ce se aude pe înregistrările audio:
Dragomir: "Aşa! Fii atent aici! Băi Mirceo! Băi, Mititelu ne dă în judecată, şi pe FRF şi pe LPF. Bă, noi nu putem să-l dezafiliem!?
Sandu: Ba da!
Dragomir: Conform regulamentului!
Sandu: Da, dar trebuie să primesc! (n.r. se referă la o sesizare către Comitetul Executiv)

Ce apare în stenograme:
Dragomir: "Măi, Mirceo, manualul ne dă în judecată şi pe FRF şi pe LPF. Măi, oameni buni, noi nu putem să-l dezafiliem conform regulamentului.
Sandu: În ce situații se pot adresa instanței? Numai pentru contracte de muncă, din câte știu eu. Eu nu știu la ce instanțe s-a adresat.

Înregistrarea postată azi pe o pagină de facebook a suporterilor Științei

 

 

Celebrul prezentator S-A STINS din viață. ESTE VESTEA TRISTĂ A ZILEIBeing Sent

Citeşte mai multe despre:   meci de fotbal live,   Universitatea Craiova,   Dumitru Dragomir,   proces,   inregistrare