Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Rusia, EXCLUSĂ pentru patru ani de la competițiile sportive majore, inclusiv de la Jocurile Olimpice din 2020 și de la Cupa Mondiala din 2022

Rusia, EXCLUSĂ pentru patru ani de la competițiile sportive majore, inclusiv de la Jocurile Olimpice din 2020 și de la Cupa Mondiala din 2022

Un articol de: B1.ro - 09 Dec 2019, 12:47
Sport

Rusia a primit o interdicție pentru patru de la marile competiții sportive a decis luni Agenţia Mondiale Anti-Doping (AMA/WADA), potrivit RT.

Drapelul Rusiei nu va putea fi văzut la Jocurile Olimpice de la Tokyo, din vara anului viitor, nici la cele de la Beijing din 2022 (Olimpiadă de iarnă) și nici la Campionatul Mondial de fotbal din 2022 (din Qatar)..

Reunit la Lausanne, Eleveția, comitetul executiv al WADA, a aprobat recomandările de sancționare a Rusiei făcute anterior de Comitetul de revizuire a conformităţii (CRC) din cadrul agenției. (CRC) a emis această recomandare în urma ''neconcordanţelor'' din datele preluate de investigatorii WADA de la laboratorul din Moscova.
Directorul Agenţiei ruse antidoping, Iuri Ganus, a declarat la sfârşitul lunii octombrie că se aşteaptă ca ţara sa să fie exclusă din competiţiile olimpice în 2020 şi 2022, denunţând rolul autorităţilor în falsificarea datelor transmise către A
genția Mondială Antidoping.
Rusia a fost deja exclusă din mai multe competiţii internaţionale în ultimii ani, din cauza scandalului legat de dopajul instituţionalizat, declanşat în 2015.
Agenţia Mondială Antidoping poate interzice unei ţări să participe la Jocurile Olimpice, dar aceste sancţiuni vor fi, în final, examinate şi confirmate sau nu de către Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Citeşte mai multe despre:   Rusia,   Jocurile Olimpice
 
Loading...