Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport SCANDAL MONSTRU la un meci de fotbal din România! Doi jucători şi-au împărţit pumni şi picioare până a venit poliţia (FOTO)

SCANDAL MONSTRU la un meci de fotbal din România! Doi jucători şi-au împărţit pumni şi picioare până a venit poliţia (FOTO)

Un articol de: B1.ro - 07 Noi 2018, 20:07
SCANDAL MONSTRU la un meci de fotbal din România! Doi jucători şi-au împărţit pumni şi picioare până a venit poliţia (FOTO) Sport

Scandal imens în Liga a 5-a de fotbal! Meciul din Onoare Vest, dintre Spicul Jugureni – Sportul Mogoșani, încheiat cu scorul de 1-3, s-a lăsat cu pumni şi picioare.
În minutul 55 al jocului, doi jucători, unul de la gazde și altul de la oaspeți, s-au luat la bătăie şi nu s-au oprit până nu au intervenit poliţia şi jandarmii, relatează dbonline.ro.

Arbitrul i-a eliminat pe amândoi, dar cei doi jucători nu s-au potolit. Au continuat să se bată pe marginea terenului și n-au putut fi despărțiți.
Cei de pe margine au sunat la poliție și cei doi s-au potolit abia după ce echipajul a ajuns la fața locului. 

(Foto: dbonline.ro)

"Bătaia dintre cei doi a pornit din senin, în urma unui fault. Arbitrul i-a observat imediat că s-au luat la harță, după care a urmat imediat eliminarea lor de pe teren.
Trimiși în afara terenului, cei doi jucători au revenit din nou pe teren, dar în momentul când organele de odine au ajuns la stadionul ambii s-au calmat. Totul s-a petrecut în minutul 55 al meciului. După eliminarea celor doi meciul a continuat în cele mai bune condiții", a declarat un martor al jocului de la Jugureni.

(Foto: libertatea.ro)

Într-un comunicat al Inspectoraului de Poliție Județean Dâmbovița se precizează că ambii jucători vor fi sancționați. „Persoanele implicate au fost identificate, urmând a fi sancționate contravențional, conform Legii nr. 61/1991, privind sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice”, au anunţat poliţiştii.


 Mare atenție! Dacă vezi acest obiect în cabina de probă sau în toaleta publică pleacă urgent de acolo. Ce este, de fapt

Citeşte mai multe despre:   Spicul Jugureni,   Sportul Mogosani,   Stiri Dambovita