Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Belgia: Euforia fanilor naționalei de fotbal a Italiei, perturbată de un grup de suporteri care au scandat mesaje anti-belgiene (VIDEO)

Belgia: Euforia fanilor naționalei de fotbal a Italiei, perturbată de un grup de suporteri care au scandat mesaje anti-belgiene (VIDEO)

Un articol de: - 28 Iun 2016, 18:11
Belgia: Euforia fanilor naționalei de fotbal a Italiei, perturbată de un grup de suporteri care au scandat mesaje anti-belgiene (VIDEO) Sport

Victoria naționalei Italiei împotriva Spaniei la Euro 2016 a provocat un val de euforie printre fanii italieni din Belgia.

Entuziasmul inițial al celor care s-au adunat în Piața Charles al II-lea pentru a sărbători s-a transformat în scurt timp într-o manifestație împotriva belgienilor, informează 7sur7.be.

În timp ce cei mai mulți dintre cei prezenți în piață cântau imnuri adresate selecționatei italiene, un grup izolat a început să scandeze lozinci împotriva belgienilor, pentru ca mai târziu, un steag belgian să fie incendiat.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Comportanemntul grupului de radicali a fost condamnat de ceilalți manifestanți, unii dintre ei făcând apel pe rețelele de socializare ca ca responsabilii să fie găsiți cât mai repede.

Belgia: Euforia fanilor naționalei de fotbal a Italiei, perturbată de un grup de suporteri care au scandat mesaje anti-belgiene

Citeşte mai multe despre:   Belgia,   Italia,   suporteri