Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Blatter afirmă că nu se va retrage din FIFA înainte de alegerea succesorului său, pe 26 februarie

Blatter afirmă că nu se va retrage din FIFA înainte de alegerea succesorului său, pe 26 februarie

Un articol de: - 07 Oct 2015, 18:31
Blatter afirmă că nu se va retrage din FIFA înainte de alegerea succesorului său, pe 26 februarie Foto: forbes.com Sport

"Mă voi opri pe 26 februarie. După ce se va încheia. Însă nicio zi mai devreme", a declarat Joseph Blatter privind plecarea sa din FIFA.

Acesta dorește să rămână la conducerea FIFA până la data la care este programată alegerea celui care îi va lua locul, pe 26 februarie 2016, chiar dacă anumiți sponsori îi cer public plecarea din șefia FIFA.

Acesta a declarat că nu va renunța la postul său, după ce anumiți sponsori FIFA i-au cerut acest lucru (Coca-Cola, Visa, McDonald’s și Budweiser).

"Mă voi lupta până pe 26 februarie. Pentru mine. Pentru FIFA. Sunt convins că răul va ieși la lumină, iar binele va prevala", a declarat Blatter.

Acesta a mai spus că nu îl îngrijorează prea mult aminințările sponsorilor, aceștia fiind „doar americanii”, reamintind că ceilalți sponsori, precum Adidas, Hyundai sau Gazprom îi sunt alături în continuare, potrivit agerpres.

Elvețianul consideră că „trebuie să fie lăsat să lucreze și să înceteze atacurile constante” la adresa sa, deoarece “este convins că poate iniția reformele necesare în beneficiul FIFA”.

Până acum, în postul de președinte al FIFA,  favorit se pare a fi președintele UEFA, Michel Platini.

Citeşte mai multe despre:   UEFA,   Elvetia,   coruptie