Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Burleanu: "Salariile pe care le plătim la FRF nu sunt competitive. Al meu nu depăşeşte 4.400 de euro"

Burleanu: "Salariile pe care le plătim la FRF nu sunt competitive. Al meu nu depăşeşte 4.400 de euro"

Un articol de: - 04 Iul 2016, 11:45
Burleanu: "Salariile pe care le plătim la FRF nu sunt competitive. Al meu nu depăşeşte 4.400 de euro" foto: sportrevolution.ro Sport

Președintele FRF Răzvan Burleanu a vorbit în cadrul unui interviu despre salariile de la federație, afirmând că acestea nu sunt competitive, folosindu-se de propria leafă pentru a da un exemplu, arată prosport.ro.

"Obiectivul pe care l-am avut a fost calificarea la Campionatul European. Să clarificăm, că am văzut foarte multe discuţii despre beneficiile pe care le am eu ca preşedinte de federaţie. Salariul pe care-l câştig eu, ca preşedinte de federaţie, nu depăşeşte 4.400 de euro. În contextul în care am responsabilitatea financiară a unui buget de peste 20 de milioane. A unui buget de 25 de milioane", a declarat Burleanu.

Acesta a vorbit și despre primele de 650.000 de euro pe care le-a împărțit în federație, înainte de a pleca la turneul EURO 2016.Nu o să-ți vină să crezi CÂT costă un meniu de nuntă gătit de către chef Florin Dumitrescu

"Nu am încasat această primă. Dar o voi încasa, aşa cum o vor încasa toţi colegii mei. De ce vă spun asta: salariile pe care le plătim la nivel de federaţie, de cele mai multe ori, nu sunt salarii competitive cu piaţa. Când mă refer la acest lucru, avem mari dificultăţi să aducem oameni bine pregătiţi în interiorul federaţiei. Şi atunci, practic, singura posibilitate pe care o ai e să-i motivezi pe aceşti oameni cu îndeplinirea unui obiectiv", a explicat președintele FRF.

Șeful FRF a adus precizări și în privința donării primei sale de calificare unui centru de copii și juniori care ar putea avea nevoie de bani.

"Aceste gesturi mi s-ar părea extrem de populiste. De ce: fiindcă rolul tău, ca preşedinte de federaţie, este să gândeşti un sistem. Un sistem care să funcţioneze. Să gândeşti resurse financiare şi să faci tot ceea ce este posibil să ai resursele financiare la dispoziţie pentru a investi. De aceea, practic, n-am vrut să mă aflu în această zonă populistă", a apreciat Burleanu.

 

Citeşte mai multe despre:   razvan burleanu,   presedinte,   FRF,   salarii