Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Călărași: Un tușier a fost amenințat cu un cuțit și o ulucă în timpul meciului dintre Rapid Răzvani și Unirea Spanţov

Călărași: Un tușier a fost amenințat cu un cuțit și o ulucă în timpul meciului dintre Rapid Răzvani și Unirea Spanţov

Un articol de: - 15 Sep 2015, 13:47
Călărași: Un tușier a fost amenințat cu un cuțit și o ulucă în timpul meciului dintre Rapid Răzvani și Unirea Spanţov Foto: unireaspantov.blogspot.com Sport

Amenințare la adresa unui tușier din Călărași. Arbitrul Fănel Porumbel a fost amenințat de doi săteni, înarmați cu un cuţit, respectiv o ulucă, pe tot parcursul meciului Rapid Răzvani - Unirea Spanţov 3-2 din L5 Călăraşi, informează sportcalarasean.ro.

Porumbel a ridicat fanionul având în spate un sătean care îl amenința cu un cuțit "în vreme ce un alt suporter al echipei din Răzvani a tot încercat să îi bată pe fluieraşi cu o ulucă", arată sursa citată.

"Băiatul cu chelie schimbat după pauză se plimba cu cuţitul în mână pe partea băncilor de rezervă. La fel şi tipul ăla cu uluca într-o mână şi cuţitul în foaia AJF în cealaltă mână, plasat în spatele aceluiaşi Porumbel", a declarat Vasile Braică, preot în Spanţov, potrivit aceleiași surse.

Citeşte mai multe despre:   arbitru,   amenintare,   cutit