Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Campioanele europene s-au întors acasă. Amalia Bereș, la revenirea din Italia: Primul lucru când voi ajunge acasă va fi să o strâng pe mama în brațe

Campioanele europene s-au întors acasă. Amalia Bereș, la revenirea din Italia: Primul lucru când voi ajunge acasă va fi să o strâng pe mama în brațe

Un articol de: Vladimir Ionescu - 12 Apr 2021, 19:55
Campioanele europene s-au întors acasă. Amalia Bereș, la revenirea din Italia: Primul lucru când voi ajunge acasă va fi să o strâng pe mama în brațe foto: Facebook @ Federatia Romana de Canotaj Sport

Canotorii români au stat departe de familii timp de patru luni, cât au efectuat cantonamentul în Italia, și au suportat cu greu perioada petrecută departe de familii, iar la revenirea în țară Amalia Bereș, campioană europeană cu barca de opt plus unu feminin,  a afirmat că primul lucru pe care îl va face când va ajunge acasă va fi să își îmbrățișeze mama.

Canotorii români au stat patru luni și jumătate în cantonamentul din Italia

 

„Victoria e foarte importantă pentru noi, aceste rezultate ne dau încredere pentru munca pe care am depus-o în aceste patru luni în Italia. Primul lucru când voi ajunge acasă va fi să o strâng pe mama în braţe", a spus Amalia Bereş care a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de la Varese, potrivit Agerpres.

La revenirea în țară a făcut declarații și Simona Radiș, componenta echipajului de dublu vâsle feminin medaliat cu aur la Campionatele Europene, care s-a arătat gata să obțină alături de colega sa, Nicoleta-Ancuța Bodnar, aurul la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

„Am venit mai puternice de la aceste campionate europene şi suntem pregătite pentru a aduce aurul de la Jocurile Olimpice. Această victorie ne dă încredere pentru Jocurile Olimpice, am demonstrat că nu a fost o întâmplare medalia de anul trecut, antrenamentele au fost făcute cu seriozitate şi asta s-a văzut acum", a declarat Simona Radiş, luni, la Complexul Sportiv Naţional Snagov.

Întrecerea de la Varese, spune Gianina-Elena Beleagă, medaliată cu argint la simplu vâsle feminin, categorie uşoară, a fost apogeul celor patru luni și jumătate de pregătire în Italia.

„La început a fost grea această perioadă, pentru că noi ne aşteptam să petrecem sărbătorile alături de familie, însă a fost mai bine aşa să rămânem acolo, pentru că ar fi fost foarte riscant să ne întoarcem în ţară şi apoi să ne ducem din nou în Italia în cantonament. A fost un cantonament foarte bun, am progresat foarte bine din noiembrie până acum, s-a văzut la acest campionat, a fost apogeul acestui cantonament", a afirmat Gianina-Elena Beleagă.

Citeşte mai multe despre:   canotaj