Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Campionatul Spaniei a fost suspendat pe termen nedefinit din cauza pandemiei de coronavirus

Campionatul Spaniei a fost suspendat pe termen nedefinit din cauza pandemiei de coronavirus

Un articol de: George Lupu - 23 Mar 2020, 14:58
Foto: pixabay.com Sport

Președinții Federației și Ligii Spaniole de fotbal au decis suspendarea pe ternen nedefinit, din cauza pandemiei de coronavirus. Măsura se aplică tuturor ligilor din Spania, chiar și celor neprofesioniste, dar și fotbalul în sală și cel pe plajă.

''Sunt suspendate competiţiile profesioniste de fotbal până când autorităţile competente ale Guvernului Spaniei şi ale Administraţiei generale a statului consideră că se pot relua evenimentele sportive fără a reprezenta un pericol pentru sănătatea publică'', se arată în comunicatul celor două organisme ale fotbalului iberic.

Comisia de monitorizare se va întruni din nou pe 25 martie, dată până când fusese suspendat iniţial campionatul spaniol, pentru o nouă valorizare a situaţiei provocată de pandemia de coronavirus.

''Atât RFEF cât şi LaLiga doresc să îşi arate cea mai mare recunoştinţă publică faţă de toţi cei care îşi face cele mai mari eforturi pentru a oferi servicii esenţiale spaniolilor şi dorim să păstrăm o amintire vie celor care au murit şi să oferim o îmbrăţişare caldă din lumea fotbalului pentru toate familiile care îşi pierd persoanele dragi'', se arată în comunicat.

Citeşte mai multe despre:   Spania