Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Ce să căutați pe un site de pariuri sportive online din România?

Ce să căutați pe un site de pariuri sportive online din România?

Un articol de: - 15 Apr 2021, 13:12
Ce să căutați pe un site de pariuri sportive online din România? Sport

Pariurile sportive au trecut în mediul online de ceva vreme iar cei mai mulți jucători se îndreaptă spre acest mod de joc, datorită avantajelor pe care le oferă. Deși accentuat altfel, găsirea unui operator potrivit nu este chiar atât de dificilă dar, într-adevăr, poate fi îndelungată. În acest articol v-am pregătit câteva elemente cheie care vă pot ajuta să găsiți cele mai bune site-uri de pariuri sportive online din România în timp util, unde cel mai probabil veți avea experiența dorită. Recomandările de la bestcasinosites.net furnizează informații complete, bazate pe pasiune dar și responsabilitate, care vă ajută să faceți cele mai înțelepte alegeri pentru operatorii de pariuri sportive online.

 

1. Alegeți site-uri licențiate

Jocurile de noroc fac parte dintr-o industrie care se dezvoltă în pas rapid, unde se pare că nici ce-l de-al treilea val al pandemie nu are efect de încetinire. Platformele se modernizează, se introduc noi funcționalități, iar concurența pe nișă duce la apariția unor oferte promoționale picante. Însă, înainte de a vă lăsați vrăjiți de monedele de aur sclipitoare, denumite în industrie Bonus de bun venit, este critici să identificați legitimitatea site-ului, exprimată în prezența unei licențe de la Comisia de stat pentru jocuri de noroc ONJN.

Emblema acestui organism pe site vă asigură că securitatea și protecția datelor cu caracter personal sunt asigurate de cele mai noi tehnologii, cotele oferite sunt corecte și bonusurile și promoțiile sunt respectate.

 

2. Bonus de bun venit și alte promoții

Există diferite tipuri de bonusuri oferite de un site de jocuri de noroc online, cum ar fi un bonus zilnic, bonus de loialitate, bonus de înscriere, bonus de recomandare și alte bonusuri promoționale. Cum nimic nu este gratis, toate aceste oferte vin însoțite de termeni și condiții, care vor trebui îndeplinite pentru a putea face retrageri de bani din contul de jucător.

ONJN se asigură că acești termeni sunt respectați, corecți, care au condiții realizabile. Dacă rămâneți în latura albă, legală, a jocurilor de noroc și dacă ceva va merge greșit, vă veți putea întoarce oricând atenția către departamentul de reglementare, deoarece toate drepturile vă sunt protejate de ANPC.Gata, e oficial! Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea

 

3. Opțiuni de plată

Pentru a putea paria pe un site de pariuri sportive, va trebui să alimentați contul de jucător cu fonduri. De asemeni, veți dori să aveți posibilitatea de a putea retrage banii din contul de jucător la o dată ulterioară, într-un mod rapid și fără taxe. Din acest motiv, este esențial să găsiți un loc care să vă permită să obțineți cu ușurință fondurile de pe site. Cele mai multe site-uri de pariuri sportive online extind numărul de metode de plată pe care le oferă clienților - totuși există diferențe uriașe între ei.

Portofelele electronice, Skrill, Neteller și uneori cardul preplătit Paysafecard, nu participă la bonusurile și promoțiile de pe aceste platforme. De reținut este și că operatorii cu renume mondial, precum Netbet și 888Sport, preiau taxa de 2% obligatorie la depunere din sarcina jucătorului.

 

3. Cote competitive

Bineînțeles, competitivitatea cotelor este fundamentală atunci când alegeți o casă de pariuri. Jucătorii vor să găsească cea mai bună valoare posibilă în selecțiile lor. Prin urmare, este important să aveți un cont la o casă de pariuri care lucrează la marje mici. Cu toate acestea, mai important, casa de pariuri trebuie să fie dispusă să facă un pariu decent la cotele anunțate. Concurența împinge unii operatori să ofere cote fantastice, dar atunci când clienții încearcă să pună un pariu pe acele cote, aceștia nu sunt capabili să primească rata publicitară. Asigurați-vă că casa de pariuri pe care o alegeți nu face acest lucru plasând mai întâi un mic pariu.

 

4. Sporturi acoperite

Un alt lucru foarte important, atunci când alegeți o casă de pariuri online, este să vă analizați prioritățile. Inutil să vă mai spunem că trebuie să vă înregistrați pe un site de pariuri care îndeplinește criteriile și activitățile preferate. Dacă aveți o afinitate pentru sport, căutați o platformă cu un număr mare de meciuri și piețe sportive. Îmbunătățirea constantă a site-urilor de pariuri și ideea lor de a atrage un public mai larg a dus la implementarea pariurilor live. Absența unui astfel de segment este un dezavantaj major, unde cel mai popular din lista pariurilor live este fotbalul. Accentul site-urilor de pariuri sportive este pus pe discipline comerciale - fotbal, baschet, tenis, hochei pe gheață și volei, dar sunt prezente și alte evenimente sportive.

 

5. Asistență clienți

Fiecare operator de pariuri online licențiat trebuie să furnizeze date, într-un mod transparent, despre programul dedicat asistenței în cazul în care este necesar acest lucru. Casele de pariuri online oferă asistență permanentă clienților lor, responsabili de securitate, decontarea corectă a pariurilor, absorbția bonusurilor, verificarea contului și alte probleme urgente. Un operator de renume asigură asistență 24/7, prin mai multe metode – chat-ul live, linie telefonică sau email. Cei mai mulți operatori oferă și o secțiune de întrebări frecvente unde puteți găsi răspunsul la cele mai multe dintre întrebările legate de cont, tranzacții bancare și bonusuri.

 

Avantajele site-urilor de pariuri versus caselor de pariuri fizice, se exprimă prin cotele mai mari, disponibilitatea bonusurilor, pariuri la distanță și acces nelimitat de pe un computer sau telefon mobil. Nu există cel mai bun operator, deoarece trebuie să luăm în considerare cerințele personale. Fiecare operator excelează într-un anumit domeniu, fie că vorbim de numărul de piețe oferite, de cote avantajoase, bonusuri sau alte criterii. Prioritățile unui jucător aflat în căutarea unui site de pariuri sportive sunt plățile rapide, bonusuri și promoții speciale și o asistență eficientă. O altă sursă importantă pe care o puteți utiliza pentru a cerceta site-uri de pariuri online este social media, Facebook sau Twitter, unde cei mai buni operatori au conturi disponibile în mai multe limbi.