Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Clubul Sportiv al Armatei, despre brandul "Steaua": Vrem un dialog civilizat cu oricine doreşte binele clubului

Clubul Sportiv al Armatei, despre brandul "Steaua": Vrem un dialog civilizat cu oricine doreşte binele clubului

Un articol de: - 04 Sep 2015, 14:05
Clubul Sportiv al Armatei, despre brandul "Steaua": Vrem un dialog civilizat cu oricine doreşte binele clubului Sport

Clubul Sportiv al Armatei "Steaua Bucureşti" și-a exprimat îngrijorarea faţă de modul în care sunt iniţiate, conduse şi întreţinute în spaţiul public discuţiile şi dezbaterile referitoare la brandul Steaua Bucureşti.

De asemenea, clubul și-a exprimat disponibilitatea pentru "un dialog civilizat cu orice persoane interesate de binele clubului Steaua Bucureşti, precum şi cu cei care îşi doresc să continue tradiţia fotbalistică a clubului Steaua Bucureşti şi înţeleg să facă acest lucru doar în condiţii de deplină legalitate".

"Ca instituţie care am creat şi consolidat acest brand prin sute şi mii de performanţe naţionale şi internaţionale, care am adus multor români bucuria şi mândria de fi reprezentaţi în lume de un nume precum 'Steaua Bucureşti', lansăm o invitaţie la cumpătare tuturor acelora care întreţin o stare tensionată în jurul subiectului şi o propagă pe toate canalele. CSA Steaua Bucureşti nu-şi doreşte escaladarea acestei situaţii, care nu face decât să aducă atingere brandului Steaua Bucureşti", se arată în comunicatul Clubului Sportiv al Armatei, remis Agerpres.

În comunicat, CSA Steaua București mai precizează că dorește să ofere copiilor o bază modernă de pregătire, cu toate condiţiile necesare pentru ca ei să-şi dezvolte capacităţile şi talentele, să se formeze ca viitori sportivi de performanţă ai României.

"Nu în ultimul rând, dorim să reamintim că începerea activităţii Centrului de fotbal pentru copii şi juniori, asupra căreia ne-am aplecat cu toată seriozitatea în ultima lună, nu este doar un proiect mai vechi al clubului, ci şi o consecinţă firească a numeroaselor solicitări din partea copiilor cadrelor militare din Bucureşti şi a copiilor şi tinerilor din sectorul 6", a mai spus sursa precizată.

Finanţatorul Gigi Becali a susţinut că echipa pe care o conduce este urmaşa celeia care a câştigat Cupa Campionilor, în 1986. Becali a adăugat şi că, în anumite condiţii, este dispus să cedeze echipa Armatei.

Citeşte mai multe despre:   Dialog