Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport CM de la Antwerp: Larisa Iordache a câștigat medalia de bronz în finală la sol, Sandra Izbașa - locul 7

CM de la Antwerp: Larisa Iordache a câștigat medalia de bronz în finală la sol, Sandra Izbașa - locul 7

Un articol de: - 06 Oct 2013, 18:56
CM de la Antwerp: Larisa Iordache a câștigat medalia de bronz în finală la sol, Sandra Izbașa - locul 7 Foto: infoo.ro Sport

Gimnasta Larisa Iordache a câştigat, duminică, medalia de bronz, iar Sandra Izbaşa s-a clasat pe locul 7, în finală la sol, la Campionatele Mondiale de la Antwerp (Belgia).

Delegaţia României încheie, astfel, participarea cu o singură medalie, relatează Mediafax. Larisa Iordache a intrat a patra în concurs, fiind notată cu 14.600, ceea ce i-a adus medalia de bronz.

La rândul său, Sandra Izbaşa a intrat a şasea în finală, exerciţiul ei primind nota 13,733, după ce a căzut la ultima diagonală, clasându-se pe locul 7.

Medalia de aur a revenit gimnastei americane Simone Biles (15.000), care a fost urmată pe podium de Vanessa Ferrari (Italia, 14.633) şi de Larisa Iordache.

Delegaţia României a încheiat participarea la CM din Belgia cu următoarele rezultate: Marius Berbecar - locul 7 la sărituri şi locul 6 la paralele, Larisa Iordache - locul 4 la individual-compus, locul 7 în finală la bârnă şi medalie de bronz în finală la sol, Sandra Izbaşa - locul 7 în finală la sol.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Larisa Iordache,   Belgia