Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Comisia de Disciplină a sancționat cluburile Dinamo și Rapid, după incidentele provocate de suporteri la meciul din etapa a XXVI-a a Ligii I

Comisia de Disciplină a sancționat cluburile Dinamo și Rapid, după incidentele provocate de suporteri la meciul din etapa a XXVI-a a Ligii I

Un articol de: - 15 Apr 2015, 21:30
Foto: sportingorj.ro Sport

Comisia de Disciplină a FRF a sancționat miercuri cluburile Rapid şi Dinamo cu 50.625, respectiv 37.968 de lei, în urma incidentelor provocate de suporterii proprii la meciul direct din cadrul etapei a XXVI-a a Ligii I, informează site-ul oficial al LPF.

Astfel, clubul Rapid a fost sancționat pentru introducerea şi aprinderea de materiale pirotehnice în interiorul stadionului şi pentru aruncarea de obiecte în spaţiul de joc şi spre alţi spectatori. "În baza art. 82.1 şi 2, coroborat cu art. 83.2.b, se sancţionează clubul FC Rapid cu o penalitate sportivă de 16.875 lei; În baza art. 82, coroborat cu art. 83.2.1.d, se sancţionează clubul FC Rapid cu o penalitate sportivă de 50.625 lei; În baza art. 45.1 din RD, clubul FC Rapid va executa sancţiunea cea mai gravă, respectiv art. 83.2.d şi o penalitate sportivă de 50.625 lei", se menţionează în soluţia comisiei.

Pentru aceleași abateri a fost sancționat și FC Dinamo, încă cuantumul penalizării a fost mai mic.
 
"În baza art. 82, coroborat cu art. 83.2.d din RD, se sancţionează clubul FC Dinamo cu o penalitate sportivă de 16.875 lei; În baza art. 82, raportat la art.83.2.b, se sancţionează clubul FC Dinamo cu penalitatea sportivă de 37.968 lei; În baza art. 45.1 din RD, clubul FC Dinamo 1948 va executa sancţiunea cea mai gravă şi anume penalitatea sportivă de 37.968 lei", mai arată aceeași sursă.

În timpul meciului Dinamo - Rapid, încheiat cu scorul de 2-0, între suporterii celor două formaţii au avut loc mai multe incidente. În plus, pe tot parcursul meciului cele două grupuri de suporteri au aprins şi aruncat pe teren fumigene şi petarde.

Citeşte mai multe despre:   rapid,   Dinamo,   LPF,   sanctiuni
 
Loading...