Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Sport Comitetul Olimpic Român va primi, marţi, decoraţia "Nihil Sine Deo" din partea Regelui Mihai I

Comitetul Olimpic Român va primi, marţi, decoraţia "Nihil Sine Deo" din partea Regelui Mihai I

Un articol de: - 01 Dec 2014, 21:35
Comitetul Olimpic Român va primi, marţi, decoraţia "Nihil Sine Deo" din partea Regelui Mihai I Foto: agerpres.ro Sport
Comitetul Olimpic şi Sportiv Român va fi decorat, marţi, de către Regele Mihai I, cu prilejul împlinirii a o sută de ani de la înfiinţare, a declarat principele Radu.

"Mâine o să fie decorat de către Majestatea Sa Regele Comitetul Olimpic şi Sportiv Român, care împlineşte o sută de ani de la înfiinţare", a spus principele Radu , luni seară, la gara Băneasa, la finalul călătoriei-simbol pe care Familia Regală a făcut-o cu trenul, de Ziua Naţională a României. El a precizat că Regele Mihai I nu va fi prezent la ceremonia de decorare, însă decoraţia va fi din partea sa.

Reprezentanţii Familiei Regale au declarat că decoraţia primită de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român este "Nihil Sine Deo".

Ceremonia de decorare va avea loc, marţi, la ora 12.00, la Palatul Elisabeta din Bucureşti, în prezenţa principesei moştenitoare Margareta, a principelui Radu, a principesei Maria şi a principelui Nicolae.

Potrivit site-ului Casei Regale a României, decoraţia regală "Nihil Sine Deo" a fost instituită la data de 30 decembrie 2009, prin ordinul Regelui Mihai I, şeful Casei Regale a României.